Primer entrenament del Barça B

Primer entrenament del Barça B

Després de les proves mèdiques, el filial de Sergi Barjuan ha completat aquest dimarts la primera sessió de la pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Barça B 21/22 ja trepitja la gespa. Després de les proves mèdiques del dilluns, el filial de Sergi Barjuan ha completat aquest dimarts el primer entrenament de la pretemporada amb una sessió al Camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ha estat el primer contacte de l’equip amb la gespa per començar a preparar la temporada, que arrencarà oficialment l’últim cap de setmana d’agost.

En els primers entrenaments, Sergi Barjuan compta amb els jugadors disponibles del Barça B i un grup de jugadors juvenils (Txus Alba, Marc Casadó, Arnau Casas, Miki Juanola, Moussa N’diaye, Arnau Rafús i Arnau Solà). Cal recordar que diversos jugadors del filial han començat la pretemporada amb el primer equip sota les ordres de Ronald Koeman: Arnau Comas, Arnau Tenas, Nico González i Yusuf Demir, a més del juvenil Pablo Páez ‘Gavi’.

Abans de l’inici de l’entrenament, Sergi Barjuan ha atès a Barça TV per valorar l’inici de la pretemporada i els objectius del nou curs a la banqueta del filial blaugrana. El de Les Franqueses del Vallès ha destacat l’objectiu formador per ajudar els jugadors a millorar i la competitivitat que trobaran en la nova Primera RFEF.

Repassem les declaracions més destacades de Sergi Barjuan:

“Els objectius de tots els equips del Club és anar formant jugadors amb visibilitat cap a dalt. Hem d’intentar ajudar-los a millorar dia a dia i que vegin que tenen possibilitats de mirar amunt. Sabem que és complex, però és el treball que hem de fer”.

Sobre els jugadors que s’entrenen amb el primer equip: “És important per a ells, però han de saber que això és un premi i han de demostrar el perquè estan fent la pretemporada amb ells, i que a dia d’avui el seu equip és el Barça B. Han d’aprofitar aquest premi i seguir treballant igual de bé per seguir comptant-hi”.

“La nova Primera RFEF és com una Segona A amb una mica menys de nivell perquè no abasta tot el territori espanyol, però és una lliga molt competitiva, començant pels tres equips que han baixat de la Segona Divisió, els equips del sud que són potents, l’UCAM, els filials... Penso que el nostre grup és més competitiu que el grup 1”.

“Volia estar rodejat de gent que coneix el Club i la categoria. Hi ha hagut molts canvis des que vaig marxar del Juvenil B, i necessitava aquesta ajuda. Ho vaig transmetre des del primer dia al Club, i m’han entès i ajudat en aquest sentit”.

“Les incorporacions s’han d’anar adaptant, sobretot al nostre estil de joc i créixer en la seva formació de valors i de ser competitius. Hem de ser un equip molt sòlid i cohesionat. És la base del que els vull transmetre als jugadors”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut