Jordi Escobar arriba cedit al Barça B

Jordi Escobar arriba cedit al Barça B

El davanter, nascut a Sant Cebrià de Vilalta fa 19 anys, arriba procedent de l’Almeria amb una opció de compra al final d’aquesta temporada

El FC Barcelona i l’UD Almeria han arribat a un acord per a la cessió del jugador Jordi Escobar per a la temporada 2021/22. El club blaugrana té una opció de compra al final d’aquest curs.

Escobar ha passat aquest dilluns la revisió mèdica a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i a la tarda ha signat contracte a les oficines del Club. En l’acte, el jugador ha estat acompanyat del president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafael Yuste, el directiu responsable del futbol formatiu Joan Soler, el president del Barça B Jordi Casals i el director del futbol formatiu José Ramón Alexanco.

Olfacte golejador

Jordi Escobar, nascut a Sant Cebrià de Vilalta el 10 de febrer del 2002, va estar jugant una temporada al futbol formatiu blaugrana en categoria benjamí abans de passar al futbol base de l’Espanyol, amb un breu pas previ per la Fundació Calella. En el segon any d’infantil va signar pel València, on va anar destacant any rere any fins a debutar amb el primer equip. L’estiu passat, amb 18 anys, va signar per l’Almeria, des d’on arriba cedit al Barça B.

El nou davanter blaugrana, internacional sub-17 i sub-18 amb la selecció espanyola, ha destacat durant tota la seva formació per ser un jugador que combina la corpulència amb el bon tracte de pilota i l’olfacte golejador. Arriba al Barça B de Sergi Barjuan amb l'objectiu d'aportar "el màxim nombre de gols possible" i per sumar el seu gra de sorra.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut