Nico González, blaugrana fins al 2024

Nico González, blaugrana fins al 2024

El migcampista culer continuarà vinculat al Club fins al 30 de juny del 2024 amb una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros

El jugador Nico González ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la renovació del seu contracte que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2024. El jugador ha signat el seu nou contracte aquest dimecres al migdia en un acte amb el president Joan Laporta i el vicepresident primer i responsable de l'àrea esportiva Rafael Yuste a les oficines del Camp Nou. La clàusula de rescissió serà de 500 milions d’euros.

Una vida de blaugrana

Nico González va arribar al futbol formatiu del FC Barcelona als 11 anys procedent del Montañeros després de que els entrenadors blaugranes el veiessin jugar en un amistós disputat a Galicia. Des d’aleshores la seva progressió ha estat espectacular. Es tracta d’un interior, amb un estil marcat ADN Barça, que va començar a brillar a l’Infantil B de Marcel Sans que es va proclamar campió de Lliga la temporada 2013/14. Ha passat per totes les categories del futbol formatiu blaugrana on destaca, per exemple, la seva participació en la consecució dels títols de Lliga amb el Cadet B (2015/16), Cadet A (2016/17 i 2017/18) i Juvenil A (2019/20).

Va debutar al Barça B, amb només 17 anys, de la mà de Garcia Pimienta al darrer partit de la temporada 2018/19 al camp del Castelló. La temporada 2019/20 va ser titular als sis partits de la UEFA Youth League i va anar convocat al play off d’ascens a Segona Divisió A amb el filial. A la Lliga juvenil va jugar 18 partits en els que va marcar tres gols.

Aquesta temporada ha estat una peça clau en el Barça B que dirigeix Garcia Pimienta i que ha aconseguit ascendir a la Primera RFEF i ara classificar-se pels Play-off a la Segona Divisió A. El migcampista gallec ha disputat un total de 23 partits, dels quals 16 com a titular.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut