Konrad, debutant absolut de la Masia

Konrad, debutant absolut de la Masia

L'extrem blaugrana va debutar amb la selecció absoluta dels Estats Units en l'empat contra Gal·les

La nova jornada de compromisos internacionals amb representació culer, va deixar a un gran protagonista format a la Masia. El jove blaugrana Konrad De La Fuente va debutar amb la selecció absoluta dels Estats Units i ho va fer com a titular i disputant 71 minuts en l'empat contra Gal·les (0-0).

Així doncs, Konrad, als seus 19 anys, aconsegueix fer-se un lloc dins d'una selecció que compta també amb el blaugrana Sergiño Dest, que també va ser titular i va disputar 87 minuts sobre la gespa. Cal recordar que el lateral culer ja havia debutat amb l'absoluta, però Konrad, que tot just estrenava convocatòria, ho ha fet per primera vegada.

Com a blaugrana, l'extrem del Barça B ha debutat amb el primer equip en partit amistós, però no encara en partit oficial, tot i que ha anat convocat en diverses ocasions amb la primera plantilla. De fet, amb la lesió de llarga durada d'Ansu Fati, el nord-americà podria ser una opció més per a Ronald Koeman en l'atac blaugrana.

Precisament Ansu Fati era el darrer blaugrana en debutar amb la selecció absoluta del seu país, en aquest cas amb Espanya el passat mes de setembre davant Alemanya. Ho va fer només amb 17 anys i 308 dies, convertint-se en el segon debutant més jove de la història de la selecció.

Blaugrana des del 2013

Konrad de la Fuente, fill de pares haitians nascut fa 19 anys a Miami (Estats Units), va arribar a Barcelona als 10 anys quan el seu pare va ser traslladat al consolat d’Haití a Barcelona. Els seus inicis van ser al Tecnofutbol i a la Damm abans d’arribar a l’Infantil B del Barça la temporada 2013-14. Ha passat per totes les categories de futbol 11 del Club i destaca, per exemple, la seva participació en la consecució dels títols de Lliga amb el Cadet B (2015-16), el Cadet A (2016-17), el Juvenil B (2017-18) i el Juvenil A de Franc Artiga (2019-20). A més, Konrad va debutar al Barça B de Garcia Pimienta l’1 de desembre del 2018 contra el València Mestalla al Miniestadi (2-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut