25. Cubarsí

DEFENSA

25-Pau Cubarsi
Central que destaca pel seu lideratge en l’eix de la defensa, amb molt bona sortida de pilota i contundència en les accions defensives

Pau Cubarsí arriba a La Masia procedent del Girona l’1 de juliol del 2018 a l’Aleví. El curs 2023/24 esdevé un punt important en el currículum blaugrana del central, ja que debuta amb el primer equip. 

La campanya 2023/24, tot i ser juvenil de primer any, està en dinàmica de Barça Atlètic i combina convocatòries i presències amb el primer equip. Salamanca quedarà sempre en el record per a Pau Cubarsí. El jove central culer, amb 16 anys, fa el seu debut oficial amb el primer equip en el duel contra l'Unionistas corresponent als vuitens de final de la Copa del Rei. Un mes enrere ja va estrenar-se amb el primer equip -en un duel amistós- en el partit jugat a Dallas contra el Club Amèrica.

També disputa el Mundial sub-17 2023/24, sent titular indiscutible amb la selecció espanyola.

Perfil tècnic 

Els seus trets principals són la bona sortida de pilota i la seva contundència en les accions defensives. Ha estat capità en la majoria dels equips del futbol formatiu i el seu referent és Carles Puyol.

Lloc de naixement
Estanyol
Data de naixement
22/01/2007

Totes les notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut