Joselito, cedit una temporada al Real Betis Futsal

Joselito, cedit una temporada al Real Betis Futsal

El jugador, que va passar per la Masia, ha jugat les últimes 5 temporades al primer equip i ha guanyat 12 títols després d’una etapa de tres anys al Ribera Navarra

José Antonio Fernández Castellano, nascut a Càdis (1/3/1991), se’n va cedit una temporada al Real Betis Futsal després de jugar les últimes cinc temporades a la primera plantilla del Barça i guanyar 12 títols de blaugrana: 2 lligues, 1 Champions, 2 Copes d’Espanya, 3 Copes del Rei, 1 Supercopa i 3 Copes Catalunya.

Va passar per la Masia

Joselito va arribar al Barça la temporada 2011/12 procedent de Benicarló per jugar al Barça B. Després de dues temporades al filial, i de debutar al primer equip, va marxar traspassat al Ribera Navarra durant tres temporades.

El 2016/17, coincidint amb l’arribada de Plaza a la banqueta, va tornar al Barça ja com a jugador del primer equip a tots els efectes i en les últimes cinc temporades ha guanyat els 12 títols esmentats amb el primer equip i ha marcat 50 gols de blaugrana, mèrits que li han valgut la internacionalitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut