Cap a Palma carregats de moral!

Cap a Palma carregats de moral!

La plantilla se sent “reforçada” després del triomf contra Inter i viatja a Palma amb l’ambició de recuperar el factor pista tot i les baixes

Gairebé sense temps per recuperar forces, el Barça viatja aquest divendres cap a Palma per començar la sèrie de semifinals, al millor de tres i amb el factor pista en contra. El primer partit es disputarà a Son Moix aquest dissabte a les 20:30h, en directe per Gol i La LigaSportsTV. El Barça viatja sense Adolfo ni Daniel (sancionats), i també sense Feixas i Lozano (lesionats). Plaza sí que viatja però li han caigut dos partits de sanció per l’expulsió contra Inter i serà Miguel Andrés l’encarregat de dirigir l’equip des de la banqueta. Per part de Palma Futsal, que ve d’eliminar en tres partits a Saragossa, l’única baixa destacable és la de Joao.

Esquerdinha i Plaza, optimistes

“El Barça fa sempre plantilles guanyadores i els que no juguen habitualment ja van demostrar l’altre dia del que són capaços. Quan els ha arribat l’oportunitat han fet una passa endavant i això vol dir que l’equip està endollat. Venim de fer una gran sèrie contra Inter i ara toca Palma, que torna a ser un rival de màxima dificultat i ens exigirà al màxim, però estem preparats”, diu Esquerdinha.

Per la seva banda, Plaza ha començat demanant disculpes per l’enganxada amb l’àrbitre que li va costar la vermella i dos partits de sanció. Tot i això, confia al màxim en la plantilla i el cos tècnic i no el preocupa excessivament no poder dirigir l’equip des de la banqueta. “L’equip està competint en els moments decisius com mai I Miguel Andrés I tot l’staff tenen la meva màxima confiança”, diu Plaza. “Palma està fent una grandíssima temporada i ja fa temps que està trucant a la porta dels grans i fent mèrits per conquistar títols, però nosaltres tenim la confiança i la moral molt alta després del triomf contra Inter i ara hem d’aprofitar aquesta inèrcia, sobreposar-nos a les baixes i intentar guanyar a Son Moix per recuperar el factor pista”, explica Plaza.

Calendari de les semifinals

La sèrie té les dates i les hores dels dos primers partits confirmats: Palma Futsal-Barça (dissabte 12/6, 20:30h, en directe per Gol i LaLiga); i Barça-Palma Futsal (dimecres 16/6, 20h, en directe per BarçaTV, BarçaTV+ i Teledeporte).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut