El full de ruta del Futsal durant el confinament

El full de ruta del Futsal durant el confinament

Els jugadors segueixen un pla específic de treball individualitzat per mantenir la condició física i l’staff monitoritza els resultats mitjançant una app

“Estem davant d’una situació molt incerta que  suposa un problema a nivell de planificació, a nivell físic i a nivell mental. Anem sobre la marxa, veient quina és la situació cada dia i cada setmana que passi. Entenem que toca estar casa per responsabilitat i per solidaritat i hem dissenyat un pla de treball perquè els jugadors mantinguin, en la mesura que sigui possible, el to físic i mental”, explica l’entrenador Andreu Plaza als mitjans del Club.

Pla de treball individualitzat

En aquest sentit, cada jugador ha rebut per correu electrònic un pla individualitzat de treball tenint en compte l’espai de què disposa i els mitjans que té al seu abast. També s’ha recomanat als jugadors que comprin una sèrie de material, si poden, sobretot fitball i gomes. I l’staff monitoritza el treball realitzat mitjançant una app i el feedback que envien els jugadors al preparador físic en acabar la sessió.

Pel que fa als lesionats, més del mateix. Els fisioterapeutes del Club fan un seguiment via telèfon i envien protocols i exercicis als jugadors que van variant en funció dels mitjans de què disposen i de la seva evolució.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut