7. Dyego

ALA

202009-Futsal-Fitxa-Web-1920x1080_01-7
Ambidextre i molt hàbil, el futbolista brasiler aprofita la seva rapidesa per encarar els rivals

Dyego Henrique Zuffo es va incorporar al mes de gener del 2014 al FC Barcelona. El jugador, nascut el 1989 al Brasil, va arribar a la Ciutat Comtal després de militar al club brasiler Krona Joinville i al Copagril. Precisament va ser amb el Copagril on Dyego va iniciar la seva trajectòria futbolística, un club que li va permetre fer-se un lloc entre els jugadors més destacats de la competició brasilera. Tot i això, el 2013 el jugador brasiler va fer les maletes per disputar la Lliga brasilera amb el Krona, el seu darrer equip abans de creuar l’Atlàntic per aterrar a Barcelona durant el mercat d’hivern de la temporada 2014/15.

Com a internacional, Dyego és un habitual de les convocatòries amb la seva selecció. És més, les seves bones actuacions amb la ‘canarinha’ van ser un dels aspectes que el Barça Lassa va tenir en compte per fitxar el jugador.

PERFIL TÈCNIC

Dyego és un jugador hàbil que aprofita la seva rapidesa per encarar el rival. És un ala brasiler i, com a tal, disposa d'una gran qualitat tècnica. Li agrada mirar a porteria, però sense oblidar-se de defensar bé i amb intensitat. Una de les seves grans habilitats ofensives és la seva capacitat per xutar amb qualsevol de les dues cames.

Lloc de naixement
Palmitos
Data de naixement
05/08/1989
Pes
70kg
Alçada
176cm

Totes les notícies

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut