Julián Araujo, cedit a Las Palmas

Julián Araujo, cedit a Las Palmas

El lateral disputarà aquesta temporada sota les ordres de l'exblaugrana García Pimienta al conjunt canari, recent ascendit a Primera Divisió

El FC Barcelona i la UD Las Palmas han arribat a un acord per a la cessió del jugador Julián Araujo fins al 30 de juny del 2024.

El lateral dret va arribar el passat mercat d'hivern per incorporar-se a les files del Barça Atlètic procedent del L.A. Galaxy dels Estats Units, on va disputar 109 partits en quatre temporades i va marcar dos gols i donar 14 assistències.

Ara, doncs, l'internacional mexicà es desplaçarà fins a Gran Canària després de passar part de la segona meitat de temporada 2022/23 entrenant amb el primer equip del Barça. El seu debut va arribar en l'amistós davant el Vissel Kobe del passat mes de juny. Amb el a la seva esquena va disputar els 90 minuts de la victòria culer contra el conjunt nipó (0-2).

A més a més, aquest estiu s'ha proclamat campió de la Copa d’Or amb la selecció mexicana, que va derrotar Panamà a la final. Després de la consecució d'aquest trofeu, Julián Araujo s'havia tornat a incorporar als entrenaments del Barça Atlètic a la Vall d’En Bas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut