La samarreta de la Cursa Barça CaixaBank 2019

La samarreta de la Cursa Barça CaixaBank 2019

El grana serà el color per a les dones i el blau per als homes

Un dels grans atractius de la Cursa Barça CaixaBank és la samarreta commemorativa que rebran tots els inscrits de la cursa de 10 km. Per a aquesta edició, la samarreta Nike agafa els colors clàssics del Barça: blau (per als homes) i grana (per a les dones). 

En el cas dels homes, les samarretes aniran de la talla S a la XXL, mentre que per a les dones les talles aniran de la XS a la XL. No cal dir que la samarreta també lluirà l'escut del Barça, a més del logotip de la Cursa Barça CaixaBank 2019.

Samarreta personalitzable

Una de les novetats d'aquesta edició és que la Cursa Barça CaixaBank 2019 serà més solidària que mai. Aquest 2019 es podran comprar diversos articles, els beneficis dels quals aniran destinats a la Fundació Barça. Per aquest motiu, es podran adquirir -en el moment de fer la inscripció- una polsera solidària (2,5 €), una postal solidària dels jugadors del Barça de futbol (2 €) i estampar la samarreta de la Cursa Barça CaixaBank 2019 amb les inicials del corredor.

El cost d'aquesta estampació serà de 5 euros i es podrà estampar fins a un màxim de dues lletres que caldrà indicar en el moment de la inscripció. En el cas de voler personalitzar la samarreta, el cost de l'estampació s'haurà d'afegir al cost de la inscripció.


* La postal i la polsera solidària es lliuraran a la Fira del Corredor a l’Auditori 1899 i la personalització de la samarreta Cursa Barça es farà a la Barça Store, al Camp Nou, mostrant el dorsal, del 14 al 16 de juny (en horari de la Barça Store del Camp Nou)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut