Històric diploma olímpic per a Olivia Smart i Adrián Díaz

Històric diploma olímpic per a Olivia Smart i Adrián Díaz

La parella blaugrana ha acabat vuitena de dansa lliure sobre gel als Jocs Olímpics d'hivern

La parella del FC Barcelona formada per Olivia Smart i Adrián Díaz ha fet història als Jocs Olímpics d'hivern de Pequín 2022. I és que el duet de dansa sobre gel ha aconseguit una gran actuació al Capital Indoor Stadium, després d'acabar vuitens i emportar-se un diploma olímpics històric.

Una interpretació de 'La Máscara del Zorro' que ha brillat més que mai i que ha reivindicat la parella internacionalment, en els seus primers Jocs junts. Olivia i Adrián han aconseguit 121'41 punts en dansa lliure que, sumat als que van aconseguir a la dansa rítmica, fan un total de 199'11 punts, las dues marques rècord d'Espanya.

Amb el diploma ja al sarró, tots dos s'han mostrat molt satisfets per haver assolit aquest gran èxit: "Hem aconseguit els nostres dos objectius, que eren assolir els 120 punts a la dansa lliure i remuntar la plaça fins al diploma olímpic, que era l'única pressió que ens havíem posat. Veníem a Pequín a gaudir, però ens rondava durant tota la setmana la possibilitat d'estar al Top 8. Hauríem marxat una mica tristos si no ho haguéssim aconseguit".

mini_51881286655_175a907f2b_o
Olivia Smart i Adrán Díaz als Jocs Olímpics 2022 | FOTO: Nacho Casares - COE

A més, han assegurat: "Estàvem força nerviosos just abans de sortir, però ens hem dit que 'és només un altre programa' i una vegada la música ha començat hem fet el de sempre. No podem demanar més d'aquests Jocs, estem molt contents i ara farem un darrer esforç per al Mundial, on esperem obtenir la mateixa plaça o millor que aquí i superar els 80 punts de la dansa rítmica i els 200 totals que no hem pogut sumar a Beijing".

I és que ara el proper gran repte de la parella és el Mundial de Patinatge Artístic de Montpeller, a França, que se celebrarà el proper mes de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut