El Hockey Herba, contra els equips líders

El Hockey Herba, contra els equips líders

Tant l’equip femení, com el masculí, disputen els seus compromisos aquest cap de setmana davant els i les top de les seves competicions

Les jugadores de l’Hockey Herba visiten el primer classificat, en la penúltima jornada del campionat, mentre que els nois recuperen el partit de la jornada 12 al Club de Campo Villa Madrid i reben, a casa, el RC Polo, segon i primer classificat de la Lliga respectivament.

Hockey Herba Femení: repte al Vallès

L’equip entrenat per Daniel Travé visita el complicat camp del Vallès Esportiu aquest dissabte (15.00 h). Les blaugranes disputaran la penúltima jornada del campionat al camp del líder amb tot en joc i és que són terceres classificades, a tan sols dos punts del Junior, que ocupa el segon lloc a la taula. El Barça de Hockey Herba arriba al partit després d’una gran victòria davant l’Egara (3-2) la setmana passada. Davant tindran un conjunt que encara no coneix la derrota en aquesta segona fase i que es troba al capdavant de la classificació amb 30 punts.

Hockey Herba Masculí: Doble repte

Els homes del Hockey herba tenen dos partits aquest cap de setmana. Aquest divendres (20.30 h), l’equip entrenat per McInroy visita al Club de Campo VillaMadrid per disputar el partit ajornat de la jornada 12 del campionat. Els blaugranes visiten els segons classificats abans de rebre el líder al Complex Esportiu Pau Negre.

Diumenge (12.30 h), l’equip rep la visita del RC Polo, actual líder de la competició amb 44 punts, en la jornada 17 de la Lliga MGS. Els blaugranes, però, venen de sumar dos triomfs consecutius a la Lliga, que els situa novens amb marge respecte als seus perseguidors quan falten sis jornades per acabar el campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut