L'RFEH dona per finalitzades les competicions estatals

L'RFEH dona per finalitzades les competicions estatals

No hi haurà descensos ni campions en cap de les 4 competicions estatals

La Reial Federació Espanyola d’Hoquei Herba (RFEH) ha anunciat que cap de les quatre competicions estatals es reprendrà. Així doncs, la Divisió d’Honor, la Lliga Iberdrola, així com les respectives primeres divisions, es donen per finalitzades amb la classificació que hi havia abans de la declaració de l’estat d’alarma.

Ni descensos ni campions

Tanmateix, l'RFEH ha fet saber que enguany no hi haurà campions ni tampoc descensos. Per contra, s’ha dictaminat que la propera temporada la Divisió d’Honor passi a tenir 12 equips participants (fins ara eren 10), situació “excepcional” que es regularitzarà passada la propera temporada.

També cal destacar, que la Divisió d’Honor de la temporada 2020-2021 comptarà amb un nou format de Final a Quatre, eliminat el creuament de quarts de final.

Classificació final

Pel que fa a la situació del Barça Hockey Herba, cal destacar que el conjunt masculí, que competeix a la Divisió d’Honor, sumava 12 punts després de 13 jornades, i se situava en vuitena posició (a dos punts de les posicions de play-off). D’altra banda, el conjunt femení (que competeix a la Primera Divisió), era novè amb quinze punts (a quatre punts de la cinquena plaça).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut