Esports Amateurs: Les competicions entren a les fases finals

Esports Amateurs: Les competicions entren a les fases finals

Cap de setmana complert per a les seccions amateurs del Barça; Hockey herba, Hockey Gel, Rugby , Volei i Bàsquet amb cadira de rodes, en acció

El Barça CV tant femení, com masculí tanquen la seva participació a la Superlliga 2 d’aquesta temporada. L’Hockey gel blaugrana es disputarà els quarts de final de la Copa del Rei, amb una plaça per a la final a quatre en joc, igual que el Barça CDR, que buscarà arribar a la final 4 de Leganés. El Rugby i l’Hoquei Herba del club també disputaran els seus compromisos de lliga aquest cap de setmana.

Bàsquet amb cadira de rodes: Camí de la Final Four de Leganés

L’equip entrenat per  Jaume Vilella comença la fase final en busca de l’ascens. Després d’endur-se la primera plaça a la lliga regular, els blaugranes visiten, aquest dissabte (11.00h), al BSR Melilla en l’anada dels quarts de final del campionat. La tornada, el dia 13 d’abril (20.00h), serà al Juan Carlos Navarro. En cas de superar l’eliminatòria, l’equip viatjarà a Leganés per disputar la Final Four el cap de setmana del 27-28 d’abril, en busca de l’ascens a primera divisió.  

Volei: A tancar les fases regulars amb victòria

El Barça CVB disputà l’última jornada del campionat aquest dissabte (19.30h) a la pista del CV Melilla . Les jugadores entrenades per Adrián Fiorenza es van assegurar la primera plaça del grup en vèncer la setmana passada, sent caps de sèrie per les fases d’ascens a la Lliga Iberdrola. Les blaugranes disputen l’última jornada de fase regular pensant ja en les fases d’ascens.

El Volei masculí per la seva banda tanca al campionat a la complicada pista del Instercap Asisa Tarragona SPSP, líder del campionat. Els de Mosquera es troben en la novena posició de la lliga amb 26 punts, un per sobre del CV Roquetes, desè classificat que marca les posicions de play-out. Amb una victòria els blaugranes s’asseguren la permanència.

Hockey Gel: En busca de la Final Four

 L’Hockey Gel blaugrana disputa aquest cap de setmana els quarts de final de la Copa del Rei en busca d’un lloc per la final a quatre, que es disputarà el 13 i el 14 d’abril. L’equip disputa dissabte (21.00h) i diumenge (14.00h) els quarts davant el CH Huarte, ambdós partits en directe pel canal de Youtube de FEDhielo TV.

Hockey Herba: Tornada a la competició

Tan l’equip femení com el masculí tornen a la competició després de dos setmanes aturats, ambdós equips van disputar l’últim enfrontament el passat 24 de març.

Hockey Herba Femení: Les blaugranes, que són segones al grup A de la Divisió d’Honor B, visiten aquest dissabte (16.00h) al València HC, en la cinquena jornada del campionat. Les jugadores de Daniel Travé venen de guanyar al CH San Fernando (0-1), mantenint els sis punts respecte a l’Atlètic Terrassa, actuals líders del campionat, i volen mantenir el nivell de joc quan la segona fase arriba a les quatre últimes jornades.

Hockey Herba Masculí: L’equip de McInroy rep a l’UD Taburiente diumenge (12.00h) en el partit corresponent a la jornada 15 de la Lliga MGS. Els blaugranes són novens classificats amb 10 punts, a nou del vuitè classificat. El duel d’aquesta setmana és clau per sumar un nou triomf davant d’un equip que arriba al complex espoertiu Pau Negre necessitat de victòries, i és que el conjunt canari només suma cinc punts en el que va de campionat.

Rugby: A retrobar-se amb la victòria

El Barça de Rugby vol recuperar el camí de la victòria aquest diumenge (12.30h) en el partit davant el Pozuelo Rugby. Els blaugranes viatgen a Madrid per disputar la quarta jornada de la segona fase del grup B de la lliga, on visiten a l’últim classificat. Els jugadors de Santiago Monteagudo són tercers amb 25 punts, empatats amb els segons classificats i a quatre dels primers, quan el campionat entra en les dos últimes jornades de la fase regular.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut