El Barça CVB es classifica per a la fase d'accés a la Lliga Iberdrola

El Barça CVB es classifica per a la fase d'accés a la Lliga Iberdrola

Per 2a temporada consecutiva el primer equip del club disputarà les fases d'ascens a la màxima competició estatal

La possibilitat de revalidar el títol obtingut la campanya passada es va rubricar dissabte amb la derrota dels perseguidors a la classificació, per la qual cosa les noies del Barça van sortir a la pista diumenge davant el CV Esplugues amb l'objectiu d'aconseguir tres punts que li assegurin passar com a primeres del grup.

Triomf solvent

Durant els dos primers sets l'equip va exhibir alguns alts i baixos, alternant bones accions amb excessius errors no forçats que mantenien igualat el marcador, però que van saber resoldre als punts finals. Amb un doble 25-23, el partit es va posar de cara.

Al tercer set i amb la idea de donar una bona imatge a l'afició a l'últim partit de la temporada a casa, les coses van canviar molt a millor. Amb un servei contundent de perjudicava molt la recepció visitant i gran encert al contraatac, s'aconseguien uns avantatges molt importants ( 8-0 / 16-3). Van ser els millors moments, on tot l'equip es mostrava sòlid, i on es va destacar la feina de Fernández (17 punts), Belisario (15 punts) i Koehler (11 punts). Finalment el marcador quedava 25-14 i el partit segellat per 3-0

Després del cap de setmana de recés per les pasqües, la competició afrontarà la seva darrera jornada en què toca visitar el CV Melilla, amb la vista a la fase d’ascens, que es durà a terme del 25 al 28 d'abril a Cartagena (Múrcia)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut