Entrades Futbol

Entrades Futbol

Pàgina web oficial
Reserva online i evita cues
Els millors seients disponibles
Web 100% segura

Descomptes per a socis no abonats

Ets soci del FC Barcelona? Aconsegueix ara les teves entrades de futbol al Camp Nou amb un descompte del 50% exclusiu per a socis del FC Barcelona. Viu l’emoció d’animar el FC Barcelona des de les graderies del Camp Nou!
  • Selecciona el partit al qual t’agradaria assistir del llistat de partits en promoció del FC Barcelona.
  • Introdueix la teva clau i el codi de soci.
  • Selecciona el número i la zona de l’Estadi de les teves entrades per realitzar la compra.
  • Accedeix a les taquilles de l’accés 15 del FC Barcelona del Camp Nou el dia del partit amb el teu carnet de soci + el DNI original per recollir les entrades i accedir a l’Estadi.
  • Anima el FC Barcelona des de les graderies del Camp Nou!
 • Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlida per al llistat de partits mostrats a continuació i limitada a 3.000 entrades per partit. Promoció limitada a dues entrades per soci. Promoció només aplicable a la web del Club (fcbarcelona.cat). Promoció vàlida per a socis no abonats al Camp Nou.

  La recollida d’entrades s’efectuarà el dia del partit a les taquilles de l’accés 15 del FC Barcelona, al Camp Nou. Només podran ser recollides personalment pel soci peticionari, que s’haurà d’identificar amb el carnet de soci + el DNI original. En el cas que la compra estigui associada a un soci menor d’edat, també s’haurà d’efectuar la recollida d’entrades de forma presencial i en companyia d’un tutor legal.

  No garantim que les entrades estiguin juntes, però intentarem agrupar-les al màxim possible. En cas de cancel·lació no retornem els diners.

Relacionat

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut