Organització

Organització

Codi ètic del FC Barcelona

El FC Barcelona és “més que un Club”, i això significa ser una entitat de referència en tots els sentits, no només assolint l’excel·lència esportiva, sinó actuant de forma íntegra i respectant les lleis, les normes i els principis ètics en tot moment.

Per aquest motiu, el Club s’ha dotat d’un Codi Ètic que reflecteix les nostres expectatives pel que fa als comportaments que han de presidir qualsevol activitat de la que en som partícips.

Integritat, responsabilitat, transparència, respecte, esforç, treball en equip, ambició, humilitat, sostenibilitat i diversitat són els valors ètics que constitueixen la nostra senyal d’identitat i que, conseqüentment, s’estableixen i es desenvolupen al nostre Codi Ètic.

Els nostres valors serveixen com a referència per a tot el personal del Club, així com també per a aquelles persones o entitats amb qui ens relacionem habitualment.

D’aquesta manera, el Codi Ètic del FC Barcelona mostra el compromís del Club per al compliment de la llei aplicable i dels més alts estàndards ètics, amb l’objectiu de continuar mantenint la confiança i respecte dels nostres socis, seguidors, clients, proveïdors i institucions.

Consulta el Codi d'Ètic del FC Barcelona.

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut