Jordi Alba i Navarro, premiats a la 22a Festa de l’Esport Català

Jordi Alba i Navarro, premiats a la 22a Festa de l’Esport Català

El futbolista del primer equip ha estat escollit millor esportista masculí de l’any i l'excapità del Barça Lassa ha rebut el premi a l’esportista llegendari

El FC Barcelona ha estat premiat amb dos guardons en la 22a Festa de l’Esport Català que s’ha celebrat aquest dimarts al CaixaForum de Barcelona. Jordi Alba, com a millor esportista masculí de l’any 2018, i Juan Carlos Navarro, en la categoria d’esportista llegendari, han rebut el reconeixement de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i del diari SPORT, impulsors d’aquest esdeveniment.

Els premiats blaugrana han estat acompanyats per la comitiva del Club, formada pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; el vicepresident primer, Jordi Cardoner; el vicepresident segon i responsable de l’àrea esportiva, Jordi Mestre; el vicepresident tercer i comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix; el directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé; el vocal de la Junta Directiva, Javier Bordas; el directiu responsable del futbol formatiu, Silvio Elías; el directiu Xavier Vilajoana; el CEO del Club, Òscar Grau; el director esportiu de futbol, Josep Segura; el secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal; l’adjunt a la secretaria tècnica, Ramon Planes, i el director de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip, Guillermo Amor.

mini__P1F0344


El primer premiat culer ha estat Juan Carlos Navarro, que en recollir el guardó a esportista llegendari ha reconegut “estar molt agraït” i ha assegurat que “és un dia molt especial per a mi, que et recordin d’aquesta forma a casa teva és molt important per a un esportista”. A més, ha afegit que “en dies com el d’avui t’adones del que has fet al Club de la teva vida, al Barça”.

Jordi Alba: “L’objectiu és el triplet, però serà molt complicat”

L'últim esportista guardonat a la gala ha estat el lateral esquerre del primer equip, que s’ha mostrat molt feliç i agraït pel premi a millor esportista català masculí. El ‘18’ culer s’ha mostrat molt content de “veure tothom i a la meva família aquí amb mi” i ha assegurat que aquest any “l’objectiu és el triplet, però serà molt complicat”. 

mini__P1F0448



Alba també s'ha referit a la societat que forma amb Lionel Messi, de qui ha assegurat que és “el millor jugador de la història” i ha reconegut que “la nostra connexió està donant rendiment, i esperem que sigui per molts anys”. A més, el jugador de l’Hospitalet ha indicat que el Barça “és el club de la meva vida” i ha afegit: “vaig ser-hi vuit anys i vaig haver de marxar, però lluitant vaig tornar al millor club del món i vull retirar-me aquí”. Amb aquest reconeixement, Jordi Alba s'uneix a un grup formats per futbolistes com Gerard PiquéXavi Hernández, Victor Valdés o Carles Puyol, que també van rebre aquest premi. 

Un cop s’han entregat tots els premis, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha tancat l’esdeveniment i tots els guardonats han pujat a l’escenari i s’han fet la fotografia de família. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut