Inaugurat l’espai dedicat a Juan Carlos Navarro al Museu

Inaugurat l’espai dedicat a Juan Carlos Navarro al Museu

Aquest divendres s’ha estrenat a la segona planta del Museu un espai que romandrà obert fins al final de la temporada 2018/19

Juan Carlos Navarro ja té el seu espai dedicat al Museu del Club. Aquest divendres, amb la presència de l’històric ‘11’ blaugrana, del directiu responsable de la secció Joan Bladé i del director del Museu Jordi Penas, s’ha inaugurat a la segona planta un recinte que romandrà obert fins al final de la temporada 2018/19.

L’espai dedicat a la llegenda culer, ubicada en una transitada zona del Museu, compta amb una col·lecció de fotografies seves de totes les èpoques, pilotes amb les que va batre rècords, xarxes retallades després d’aixecar títols, medalles assolides amb la selecció espanyola i també un espai destinat a la seva etapa als Memphis Grizzlies.

Cal recordar que amb motiu del Barça Lassa - Reial Madrid del 25 de novembre, la samarreta amb l’11 de Navarro penjarà per sempre més al sostre del Palau, en reconeixement a una carrera modèlica, exemplar i històrica com a barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut