Assignació de 405 abonaments a socis en llista d’espera

Assignació de 405 abonaments a socis en llista d’espera

Consulta els temes tractats per la Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest dimarts en sessió ordinària al Camp Nou

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària al Camp Nou, ha tractat sobre les qüestions següents:

Assignació de 405 abonaments a socis en llista d’espera

La Junta Directiva ha aprovat l’assignació de 405 abonaments impagats als socis inscrits a la llista d’espera. Aquests abonaments seran vàlids a partir de la temporada 2019/20, i aquells socis que no es presentin o renunciïn a les localitats proposades, causaran baixa a la llista d’espera. Un cop es completi el procés, s’actualitzarà la nova numeració de la llista d’espera, que es podrà consultar al lloc web del Club.

Des de la temporada 2011/12 s’han assignat un total de 2.766 localitats. Aquesta xifra representa el total de les baixes per impagament en el decurs d’aquestes vuit temporades, així com les baixes generades per l’actualització del cens de socis de la temporada 2014/15, que, excepcionalment, va generar un total de 1.038 abonaments disponibles.

Resum d’abonaments assignats per temporada:

2011/12 = 199
2012/13 = 161
2013/14 = 319
2014/15 = 1.038
2015/16 = 209
2016/17 = 212
2017/18 = 223
2018/19 = 405
Total = 2.766

Felicitació a l’equip d’hoquei

La Junta Directiva vol expressar la seva felicitació al primer equip d’hoquei patins per la consecució de la Copa Intercontinental, la cinquena de la història del Club, després de superar el Porto a la final disputada al mes passat a l’Argentina.

Relleu a la banqueta del primer equip de futbol femení

La Junta desitja sort i encert a Lluís Cortés, nou entrenador del primer equip de futbol femení. Així mateix, agraeix l’aportació de Fran Sánchez en aquesta darrera etapa al Club, des de l’estiu del 2017.

Execució de l’opció de compra de Paulinho

La Junta Directiva ha estat informada que el Guangzhou Evergrande ja ha fet efectiva la clàusula d’opció de compra del jugador Paulinho, en compliment de l’acord subscrit al juliol passat, després d’un període de cessió. La Junta ha expressat la seva satisfacció pel resultat final d’aquesta operació, que ha estat molt beneficiosa per a totes les parts.

Ratificació de Ramon Térmens com a síndic de les penyes

La Junta Directiva ha ratificat el nomenament de Ramon Térmens Navarro com a síndic de les penyes per un període de quatre anys. Ramon Térmens va ser escollit en el darrer plenari del Consell de Penyes, celebrat el 22 de desembre passat.

D’acord amb el que estableix l’article 20 del reglament de penyes, el càrrec de síndic de penyes ha de recaure en un penyista nomenat pel Consell de Penyes i ratificat pel FC Barcelona. El síndic exerceix com a mediador entre les diferents penyes oficials i federacions i la seva funció és procurar que s’apliquin la normativa vigent, els estatuts i el reglament de penyes.

Aprovació de la creació de Barça Studios

La Junta Directiva ha aprovat la posada en marxa a partir de l’1 de juliol de Barça Studios, el nou projecte estratègic del Club per a l’impuls del futur centre de creació, producció i distribució de tots els continguts audiovisuals del Club, inclòs Barça TV. Aquest projecte aspira a generar un nou segell de prestigi i qualitat en les produccions blaugrana, tant als mitjans propis com en les col·laboracions externes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut