La REVISTA BARÇA 120 dona la benvinguda a Hansi Flick

La REVISTA BARÇA 120 dona la benvinguda a Hansi Flick

L’entrenador alemany és el protagonista de la portada d’una edició en la qual es poden llegir documents inèdits, trobats pel Centre de Documentació, que demostren el compromís del Barça amb les institucions de Catalunya i l’entesa entre pobles

L’entrenador del primer equip masculí de futbol, Hansi Flick, ocupa la portada i les primeres planes del número 120 de la REVISTA BARÇA. El tècnic alemany és, per a Joan Laporta, el nou impuls que calia en la temporada 2024/25.  Tot seguit, l’anàlisi futbolística d’Àlex Delmàs posa la mirada en com ha treballat Xavi Hernández l’entrada en l’elit de Lamine, Fermín i Cubarsí. Les pàgines dedicades al primer equip també es fixen en la gira d’aquest estiu pels Estats Units i en la que hi va haver l’any 1937, en un interessant reportatge que obre el fragment de la publicació dedicat a la història del FC Barcelona.

En aquestes pàgines són protagonistes el president Francesc Xavier Casals, que va ser depurat per la dictadura, i els documents trobats pel Centre de Documentació del FC Barcelona que demostren, per si no havia quedat clar, el compromís del Barça amb les institucions de Catalunya i la seva voluntat pacificadora. En una recerca efectuada en els fons de l'Arxiu Nacional de Catalunya, s’han posat al descobert un seguit de documents que deixen clar que el FC Barcelona, en totes les seves dimensions (consell directiu, persones empleades i massa social), va esdevenir un mitjà de representació i una eina diplomàtica per a Catalunya durant els primers mesos de la Segona República espanyola, l’any 1931.

Comiats i noves cares

Pel que fa a l’equip femení, campió d’Europa per tercera vegada a finals del mes de maig, a la REVISTA BARÇA s’hi pot llegir un emotiu text d’Alexia Putellas explicant la seva experiència en la final, així com una entrevista al nou entrenador, Pere Romeu. En les pàgines dedicades al bàsquet blaugrana els protagonistes són Joan Peñarroya i Kevin Punter, les dues primeres cares noves del projecte 2024/25. I quant a l’handbol, Domen Makuc explica com va viure la final four de Colònia després de superar una llarga i greu lesió. A més, el directiu Joan Solé comenta, en una entrevista, els detalls d’una nova temporada d’èxits.

Els comiats de Ferrao, Velasco i Coelho, comentats per Sergio Lozano, i els de Bargalló, Panadero, Joao Rodrigues i Edu Castro, ocupen les planes dedicades al futsal i l’hoquei patins, respectivament. Finalment, el número 120 de la REVISTA BARÇA recull el viatge que farà el Fundació Barça Genuine a Houston a principis d’agost, així com els actes que el Departament de Diversitat, Equitat i Inclusió va fer durant el Mes de la Diversitat i el programa Som Equip, impulsat per la Fundació FC Barcelona.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut