Inici de l’auditoria d'accessibilitat al futur Spotify Camp Nou

Inici de l’auditoria d'accessibilitat al futur Spotify Camp Nou

L’equip d’ILUNION Accesibilidad del Grup Social ONCE ha visitat avui les oficines del FC Barcelona, una trobada entre ambdós entitats que ha inclòs visita a les obres del nou Estadi

Aquest divendres 21 de juny s’ha dut a terme una trobada entre ILUNION Accesibilidad del Grup Social ONCE i el FC Barcelona, una primera sessió de treball en el marc de l’aliança entre les dues entitats anunciada el 23 de maig passat.

La col·laboració entre el FC Barcelona i el Grup Social ONCE inclou una auditoria d'accessibilitat per part d'ILUNION al futur Spotify Camp Nou, que concretament es basa en l'assistència tècnica en accessibilitat sobre el projecte d'execució del nou Estadi i els seus accessos. I engegar aquesta auditoria ha estat precisament el motiu de la trobada.

Durant la sessió s’ha dut a terme la presentació del projecte per part del FC Barcelona, i s’han presentat els equips de treball i tasques per part d’ILUNION; també de manera conjunta s’han definit properes passes. I, finalment, els i les assistents han realitzat una visita a les obres del futur Spotify Camp Nou.

L’acord entre el FC Barcelona i ILUNION

La finalitat de l’acord entre el FC Barcelona i ILUNION és treballar conjuntament amb l'objectiu de definir un marc general i estable de col·laboració, per tal de desenvolupar elements comunicatius, físics i tecnològics que facin del nou Estadi un espai referent en matèria d'accessibilitat i igualtat per a totes les persones.

I, en el marc d’aquest acord, ambdues parts buscaran sempre les millors vies de col·laboració per tal de poder desenvolupar aquells projectes que permetin una aliança estratègica entre totes dues, sempre amb l'acord previ corresponent, que podrà donar-se en qualsevol forma que les parts puguin estimar oportuna.

Sobre ILUNION

Empresa referent en transformació i diversitat, ILUNION és present en diversos sectors i aposta per un model de negoci que demostra que la rendibilitat econòmica i social és possible.

Sobre el Grup Social ONCE

El Grup Social ONCE és la conjunció de la tasca d'ONCE, Fundació ONCE i Ilunion amb una mateixa identitat i una prioritat clarament establerta: la plena inclusió i l'accés a la vida independent de les persones cegues i amb altres discapacitats.

L'ONCE va néixer ja fa 85 anys de la iniciativa d'un grup de cecs que, des dels primers anys del segle XX, van pensar que junts serien més forts per poder aspirar a la màxima de la igualtat a través d'una vida digna amb la venda de productes de loteries, llavors el primer cupó procecs. Vuit dècades i mitja després, és el Grup Social ONCE, el generador més gran de serveis socials per a persones cegues i d'ocupació per a persones amb discapacitat al món i el quart major ocupador no públic per a persones amb discapacitat i sense a Espanya.

L'ONCE a Catalunya atén més de 10.500 persones cegues, amb discapacitat visual o sordcegues, a les quals dona serveis especialitzats. Aquesta gran labor social és possible gràcies a la seva loteria social, responsable i segura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut