Oberta la compra del Passi Estadi Olímpic als abonats i abonades a l’Spotify Camp Nou que no el van adquirir el curs passat

Oberta la compra del Passi Estadi Olímpic als abonats i abonades a l’Spotify Camp Nou que no el van adquirir el curs passat

El podran adquirir a partir de demà dilluns, 17 de de juny, a les 10 hores

La venda de passis per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de la temporada 2024/25 quedarà oberta a partir de demà, 17 de juny, a les 10 hores, per als socis i sòcies abonats a l’Spotify Camp Nou que no el van comprar la temporada passada. Els que sí que ho van fer han pogut comprar el seu passi des del 10 de juny i ho poden continuar fent. De moment, la venda va per molt bon camí. Prova d’això és que s’han venut tots els passis de la zona de lateral.

Els socis i sòcies que adquireixin el Passi Estadi Olímpic Lluís Companys tindran l'entrada garantida a tots els partits amb la prèvia confirmació d'assistència. El passi donarà dret a assistir únicament als partits oficials del primer equip de futbol del Club que se celebrin en aquesta instal·lació durant el primer període de la temporada 2024/25. Concretament els partits coresponents a la primera volta del Campionat Nacional de Lliga EASports i els partits corresponents a l’anomenada “fase lliga” de la UEFA Champions League.

És important recordar que es mantindrà en suspens la condició d’abonat a l’Spotify Camp Nou durant la temporada 2024/25, fins al moment que sigui possible la celebració de partits en aquesta instal·lació amb l’aforament complet. Durant aquest període de suspensió, el socis i les sòcies no hauran de pagar la quota de l’abonament 2024/25, però sí la quota de soci/sòcia.  

Per altra banda, en la temporada 2024/25 el servei de Seient Lliure no estarà disponible a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Tots els abonats i abonades acumularan l’import fins que es torni a disposar d’abonament a l’Spotify Camp Nou en el seu format definitiu amb aforament al 100%. L’import acumulat no es descomptarà, en cap cas, de l’import de compra del passi de la temporada 2024/25.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut