El FC Barcelona i el Grup Social ONCE signen un conveni per promoure l’accessibilitat al futur Spotify Camp Nou

El FC Barcelona i el Grup Social ONCE signen un conveni per promoure l’accessibilitat al futur Spotify Camp Nou

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, juntament amb el president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, fan oficial l’acord impulsat pel departament de Diversitat, Equitat i Inclusió del FC Barcelona

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha signat aquest dijous amb el president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, un conveni que uneix les dues entitats durant els quatre anys vinents. Aquest conveni també compta amb la signatura de la vicepresidenta institucional del Club, Elena Fort.

La finalitat és treballar conjuntament amb l'objectiu de definir un marc general i estable de col·laboració, per tal de desenvolupar elements comunicatius, físics i tecnològics que facin del nou Estadi un espai referent en matèria d'accessibilitat i igualtat per a totes les persones.

L'acte també ha comptat amb la presència de Joan Sentelles, director d'Operacions de l'Espai Barça, Jordi Portabella, director de l'Àrea de Sostenibilitat, i Maite Laporta, responsable del departament de Diversitat, Equitat i Inclusió, per part del FC Barcelona. I amb Enric Botí, delegat de l'ONCE a Catalunya; Àngel Àvila, sotsdelegat de l'ONCE a Catalunya, i Maria de la Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya.

En el marc d'aquest acord, ambdues parts buscaran sempre les millors vies de col·laboració per tal de poder desenvolupar aquells projectes que permetin una aliança estratègica entre totes dues, sempre amb l'acord previ corresponent, que podrà donar-se en qualsevol forma que les parts puguin estimar oportuna.

Auditoria d'accessibilitat al futur Spotify Camp Nou

Com a part de l'aliança entre les dues entitats, es durà a terme una auditoria d'accessibilitat al nou Estadi, que concretament es basa en l'assistència tècnica en accessibilitat sobre el projecte d'execució del futur Spotify Camp Nou i els seus accessos.

30 de novembre, sorteig del cupó commemoratiu del 125è aniversari

El 30 de novembre d'aquest any, el sorteig de l'ONCE anirà dedicat al 125è aniversari del FC Barcelona, en forma de cupó commemoratiu, que es distribuirà mitjançant els més de 20.000 agents venedors de l'Organització.

Aquest homenatge, en forma de cupó que es distribuirà mitjançant els més de 20.000 agents venedors de l'Organització, representa la voluntat d’aquest acord en matèria d’accessibilitat, que fusiona la missió de l’ONCE de fer realitat els somnis de milers de persones amb discapacitat, amb la generació de llocs de treball, educació i multitud de serveis que faciliten el seu dia a dia; i la missió del FC Barcelona en aquest sentit, de fer del Club una organització cada cop més inclusiva i diversa i contribuir a la construcció d’una societat més justa i equitativa per a totes les persones.

 Sobre el Grup Social ONCE

El Grup Social ONCE és la conjunció de la tasca d'ONCE, Fundació ONCE i Ilunion amb una mateixa identitat i una prioritat clarament establerta: la plena inclusió i l'accés a la vida independent de les persones cegues i amb altres discapacitats.

L'ONCE va néixer ja fa 85 anys de la iniciativa d'un grup de cecs que, des dels primers anys del segle XX, van pensar que junts serien més forts per poder aspirar a la màxima de la igualtat a través d'una vida digna amb la venda de productes de loteries, llavors el primer cupó procecs. Vuit dècades i mitja després, és el Grup Social ONCE, el generador més gran de serveis socials per a persones cegues i d'ocupació per a persones amb discapacitat al món i el quart major ocupador no públic per a persones amb discapacitat i sense a Espanya.

L'ONCE a Catalunya atén més de 10.500 persones cegues, amb discapacitat visual o sordcegues, a les quals dona serveis especialitzats. Aquesta gran labor social és possible gràcies a la seva loteria social, responsable i segura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut