El Palau Blaugrana estrena una nova zona per a persones usuàries de cadira de rodes

El Palau Blaugrana estrena una nova zona per a persones usuàries de cadira de rodes

Cada una de les localitats compta amb una altra al costat per a les persones acompanyants

El Palau Blaugrana disposa d’una nova zona habilitada per a persones usuàries de cadires de rodes. Aquest espai es troba ubicat a la graderia del gol nord del pavelló barcelonista i s’ha inaugurat aquest diumenge 19 de maig, en el partit de bàsquet Barça – Lenovo Tenerife. Cada una de les noves set localitats compta amb una altra al costat destinada a una persona acompanyant, i això assegura que tothom pugui gaudir dels partits en companyia.

Properament s’habilitarà la venda d’aquestes localitats, que permetran gaudir de tots els partits dels esports professionals al temple barcelonista. Cal recordar que aquestes set localitats complementen l’espai ja habilitat en una cantonada del gol nord per a persones amb mobilitat reduïda.

 

web-espai_adaptat

 

Trobada de personalitats abans del partit

L’acte d’inauguració d’aquest nou espai es va realitzar abans de l’inici del primer partit de quarts de final de l’ACB, amb la presència de Miquel Camps, directiu responsable dels Esports Amateurs, d’Audie Norris, ambaixador del FC Barcelona, i de Maite Laporta, responsable del departament de Diversitat, Equitat i Inclusió.

També va haver-hi representació de l’equip UNES Barça -conjunt de bàsquet en cadira de rodes-, amb la presència de la seva presidenta, Montserrat García, el membre de la comissió esportiva Manel Jiménez i dels jugadors Alejandro Baca i Rafael Benítez. A més, van assistir a la presentació de les noves localitats el tenista en cadira de rodes Niels Vink i el pilot de ral·lis Isidre Esteve.

Un club compromès amb la diversitat, equitat i inclusió

La inauguració de les noves zones per a persones usuàries de cadira de rodes al Palau Blaugrana se suma a la llista d’iniciatives en què treballa el departament de Diversitat, Equitat i Inclusió del FC Barcelona en el marc del Mes Europeu de la Diversitat. Per exemple, aquest mes de maig s’han habilitat nous maniquins a les Barça Stores i s’ha iniciat el projecte “Hores + Tranquil·les” al Barça Immersive Tour i a la Barça Store de l’Spotify Camp Nou.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut