Els carrers de Barcelona respiren alegria culer

Els carrers de Barcelona respiren alegria culer

El barcelonisme ha inundat de blaugrana i joia el recorregut dels campions i campiones de Lliga, eufòrics durant el trajecte de l'Spotify Camp Nou a l'Arc de Triomf

De l'Spotify Camp Nou a l'Arc de Triomf. Un recorregut que ha inundat els 76.000 aficionats i aficionades culers. Plens de somriures al rostre al pas dels autobusos del FC Barcelona. Engalanats per a l'ocasió i portadors de les campiones i els campions de Lliga. 

 

Tot ha començat a l'esplanada de l'Estadi. Una fotografia de família ha servit per donar el tret de sortida a una rua multitudinària. Arístides Maillol, Travessera de les Corts, carrer Numància, carrer Berlín, carrer París, carrer Balmes, carrer Pelai, Plaça Catalunya, carrer Fontanella, Passeig de Sant Joan i Arc de Triomf han viscut la bogeria i eufòria dels culers. Petits i grans, tots amb samarretes del Barça enfundades, han saludat als seus ídols a ritme de diferents càntics de la llista de reproducció blaugrana. Des d'Un Dia de Partit fins a l'himne del Barça. I com no podria ser d'una altra manera, els crits de Campions i Campiones han ressonat amb força. 

El blaugrana inunda la ciutat

Sense cap mena de dubte que els autobusos del Club han format part del paisatge arquitectònic de Barcelona. Tenyit de blaugrana per les bengales i el confeti, i per les banderes que mostraven l'escut del Barça i pels balcons decorats amb sentiment barcelonista. Els monuments han quedat en un segon pla i totes les mirades i càmeres han estat centrades en els vehicles engalanats per a l'ocasió. El primer, d’Estrella Damm, partner global del Club, que marcava el ritme amb un DJ. Després, venia el del primer equip masculí que resava el lema La Lliga és nostra. El futur també. Finalment, el del primer equip Femení que tenia serigrafiat el missatge Juguem juntes, guanyem juntes. Uns escrits que també s'han pogut veure a les samarretes dels autèntics protagonistes. 

El sol s'ha amagat a la Ciutat Comtal, però diferents jugadores i jugadors s'han posat les ulleres de sol. I fins i tot, uns gorros de la col·lecció Barça Fest, gorres i bufandes barcelonistes. La indumentària dels i les barcelonistes també ha comptat amb diferents banderes. Per exemple, Raphinha ha portat la de Brasil, Araujo, molt animat i feliç durant tot el recorregut, la d'Uruguai i Pedri, la de Tegueste. 

Araujo: “Mai havia viscut una experiència així”

Les celebracions i els balls, com els de Kessie o Lewandowski, sobre l'autobús han deixat pas a les paraules d'alguns dels estàndards dels vestidors. “És molt bonic passar aquest temps amb la gent”, ha explicat Ter Stegen. “Espero viure més experiències com aquesta”, ha afegit el 4 culer. “Estem molt agraïdes a l'afició, que ha estat de deu durant tota la temporada. Ara, els esperem a Eindhoven”, ha exterioritzat Alexia. “Hi ha molta sintonia amb l'afició i esperem donar més alegries”, ha complementat Aitana

 

Indubtablement, els jugadors i jugadores han gaudit d'aquesta rua. Han estat clars amb les seves paraules, però també ho han certificat immortalitzant una vegada i una altra el moment. Quedaran instantànies per al record i per als àlbums personals. Han estat tres hores de recorregut, on no s'ha pogut veure cap panot de Barcelona, ja que els culers no han deixat espais als carrers. Tres hores esplèndides que han delectat els i les barcelonistes, que han inundat els carrers de Barcelona d'alegria i barcelonisme.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut