El FC Barcelona arriba a un acord amb Sixth Street per adquirir un 15% addicional dels drets de televisió que té a LaLiga

El FC Barcelona arriba a un acord amb Sixth Street per adquirir un 15% addicional dels drets de televisió que té a LaLiga

Amb aquesta nova operació, el Club segueix executant la seva estratègia per millorar-ne la solidesa financera i la competitivitat

El FC Barcelona anuncia un acord amb Sixth Street pel qual la companyia d'inversió líder a nivell global, i amb gran experiència al món de l'esport i mitjans de comunicació, adquireix un 15% addicional dels drets de televisió que el Club té a LaLiga. Aquest acord se suma a l’adquisició anunciada el 30 de juny passat d’un 10% d’aquests drets televisius.

Amb aquesta segona transacció del 15%, Sixth Street rebrà en total el 25% dels drets de televisió de LaLiga que corresponen al Club durant els propers 25 anys.

La transacció executa una proposta que va rebre un suport majoritari dels socis i sòcies  del Club a la seva Assemblea General Extraordinària del mes de juny passat.

"Continuem avançant en la nostra estratègia i estem encantats d'haver completat aquest acord addicional amb Sixth Street que ens proporciona un augment significatiu de la nostra solidesa financera", ha manifestat Joan Laporta, president del FC Barcelona. "En les darreres setmanes, nosaltres i Sixth Street ens hem compromès i col·laborat amb una entesa compartida del que busquem aconseguir per a la nostra organització, i esperem tenir un gran acord de col·laboració a llarg termini".

"El FC Barcelona és una de les organitzacions esportives més importants del món, i estem encantats d´ampliar la nostra relació a través d´aquesta inversió addicional", ha assegurat Alan Waxman, cofundador i conseller delegat de Sixth Street. "La nostra flexibilitat i experiència multiplataforma segueixen sent de valor per als equips de gestió quan busquen executar iniciatives altament estratègiques".

Sobre Sixth Street

Sixth Street és una companyia d'inversió líder global amb més de 60.000 milions de dòlars en actius sota gestió i capital compromès. La firma utilitza el capital flexible a llarg termini, les capacitats basades en l'anàlisi de dades i la cultura ‘Un Equip’ per desenvolupar temàtiques d'inversió i ofereix solucions a empreses en totes les etapes de creixement. Les inversions de Sixth Street han inclòs diverses de les organitzacions esportives més importants del món, i la seva

cartera inclou Legends, una empresa d'experiències premium que té com a clients algunes de les entitats més emblemàtiques del món de l'esport i d'explotació de recintes per a la realització desdeveniments en viu.

Per a més informació, visiteu www.sixthstreet.com i seguiu Sixth Street a LinkedIn, Twitter i Instagram.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut