Mariona:

Mariona: "Seria fantàstic que el Femení i el bàsquet guanyessin la Champions el mateix dia"

La davantera mallorquina i Álex Abrines s'han entrevistat mútuament en els prolegòmens del darrer capítol de la Champions i l'Eurolliga

Una setmana marcada en vermell en l'agenda blaugrana. Un 21 de maig que pot esdevenir històric i enaltir el lema Més que un Club. I és que el FC Barcelona Femení disputa la final de la Champions League a Torí amb opcions de revalidar el títol i el Barça de bàsquet es desplaça fins a Belgrad per jugar la Final Four de l'Eurolliga.

"Seria fantàstic que el Femení i el bàsquet guanyessin la Champions el mateix dia", ha exterioritzat Mariona Caldentey en una entrevista amb Álex Abrines. Recordar que les barcelonistes juguen el 21 de maig a les 19 hores contra l'Olympique de Lió i els culers, en cas de superar el Reial Madrid en la semifinal d'aquest dijous, saltarien a la pista de Belgrad per disputar la final el mateix dissabte 21 a les 19 hores. 

En un ambient distes i entre somriures, la blaugrana i el 21 culer han analitzat com es presenten ambdós equips en el darrer capítol dels respectius tornejos continentals. "Un Club com el FC Barcelona sempre ha de jugar les finals", ha explicat l'aler mallorquí, que s'ha desfet en elogis cap al treball que està realitzant l'equip de Jonatan Giráldez: "Esteu en un moment molt bonic i la gent està amb vosaltres". L'atacant de Felanitx també ha mostrat la unió entre les seccions culers: "Quan estem al Barça volem el millor per tots els equips. Ens alegrem pels seus èxits". 

Ambdós esportistes blaugranes també s'han mostrat amb l'ambició d'acréixer el palmarès europeu del FC Barcelona. "L'equip mereix ser campió per l'esforç que posa el Club en nosaltres i perquè nosaltres li estem retornant", ha confessat la mallorquina. "Ja és hora que el Palau Blaugrana tingui una fotografia més moderna d'uns campions d'Eurolliga", ha dit el de Palma. Sens dubte que en aquesta trobada ha quedat clara la intenció de Mariona i Álex Abrines d'elevar la xifra del Club de Copes d'Europa. De moment, en són 44. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut