21. Abrines

Aler

202211_Imatges_Fitxa_Jugadors_Bàsquet_01_ABRINES
Abrines és un aler amb una gran capacitat anotadora, té un gran encert des de la línia de 6,75 i domina a la perfecció l'1x1 de cara a cistella.

Àlex Abrines (1 d'agost del 1993, Palma, Espanya) va començar la seva activitat al col·legi La Salle de la seva Palma natal, on va jugar fins a l'any 2010 quan va ser fitxat per les categories inferiors de l'Unicaja de Màlaga.

L'aler balear va debutar a l'ACB amb el club malagueny un any després de la seva arribada. Ja des dels inicis destaca, va anotar fins a 31 punts en un partit contra l'Estudiantes. El seu gran rendiment el va portar a signar amb el FC Barcelona l'estiu del 2012 on va guanyar una Lliga, una Copa del Rei i una Supercopa d'Espanya en les quatre temporades que va estar a l'entitat blaugrana.

La temporada 2016-2017 abandona la lliga ACB i marxa rumb a l'NBA de la mà dels Oklahoma City Thunder. En les dues temporades i mitja que passa als Estats Units, Abrines es consolida com un jugador de rotació important a la franquícia nord-americana.

L'estiu del 2019, després de mitja temporada fora de les pistes, torna al Barça amb un contracte per a les dues pròximes temporades.

Perfil Tècnic

Abrines és un aler amb una gran capacitat anotadora, té un gran encert des de la línia de 6,75 i també domina a la perfecció l'1x1 de cara a cistella. El jugador balear té bons percentatges des de qualsevol distancia.

Lloc de naixement
Palma de Mallorca (Espanya)
Data de naixement
01/08/1993
Pes
98kg
Alçada
200cm
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut