Crida als abonats que no poden acudir al Camp Nou perquè cedeixin el seu seient en benefici del Club

Crida als abonats que no poden acudir al Camp Nou perquè cedeixin el seu seient en benefici del Club

Amb l’objectiu de maximitzar el suport a l’equip i generar nous ingressos al Club, imprescindibles en la situació actual, els abonats només han de comunicar la cessió de la seva localitat omplint un formulari

En uns moments en què l’equip de futbol necessita el màxim suport del públic i el Club optimitza tots els seus recursos per obtenir nous ingressos, el FC Barcelona fa una crida als abonats que no puguin venir al Camp Nou en algún partit d'aquest tram final de temporada, perquè cedeixin el seu seient en benefici del Club, renunciant a una contraprestació econòmica.

El diumenge 3 d’abril, en el partit contra el Sevilla al Camp Nou, no va quedar ni una entrada per vendre. El ‘sold out’ es va assolir el dia abans del partit, quan el Club va esgotar totes les localitats disponibles per als socis i sòcies que no són abonats a l’Estadi i per al públic en general. Tot i així, l’assistència va ser de 76.112 espectadors, i això significa que més de 22.000 seients van quedar buits.

Exhaurides les localitats per al partit de l’Eintracht

Des del 5 d’abril passat, el Club no disposa d’entrades per vendre per al partit de Dijous Sant davant l’Eintracht de Frankfurt. A les portes de les vacances de Setmana Santa, amb molts abonats que marxaran fora de Barcelona i no utilitzaran el seu abonament, el Camp Nou podria no presentar una gran entrada i el Club deixar de sumar nous ingressos, malgrat l’alt nivell de demanda de localitats. L’equip de Xavi Hernández, que va aconseguir un empat (1-1) a Frankfurt en el partit d’anada d’aquest dijous, necessita el màxim suport de l’afició per assolir una victòria que el classificaria per a les semifinals de l’Europa League i a les portes de poder guanyar el primer títol de la temporada.

Sortint d’una situació complexa

Durant les darreres dues temporades el Club ha donat l’opció als abonats a acollir-se a un període d’excedència del pagament de l’abonament, mantenint el dret a recuperar el seu seient la propera temporada, un cop superada la pandèmia.

Atesa la situació excepcional viscuda per la pandèmia i les seves conseqüències en forma de restricció d’aforaments, aquesta temporada tampoc s’ha activat el Seient Lliure, i els abonats que no acudeixen al Camp Nou no poden alliberar el seu seient a canvi d’obtenir una part dels guanys que té el Club amb la venda d’aquestes localitats.

El Club no pot disposar de les localitats que no ocupen els abonats sense la seva autorització. Per aquest motiu, en el marc del context esportiu i especialment econòmic actual, el Barça fa una crida a aquells socis i sòcies abonats que no puguin acudir al Camp Nou que facin un gest en benefici del Club, que només requereix omplir un formulari que estarà situat al lloc web del Club.

A més de la satisfacció d’ajudar econòmicament el Barça, de contribuir que el Camp Nou registri les millors entrades i que l’equip de Xavi tingui el màxim suport possible de la grada, els socis i sòcies abonats que cedeixin la seva localitat també tindran dret a participar en un sorteig de dues samarretes en cada partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut