Així ha estat el minut a minut de l'Assemblea

Així ha estat el minut a minut de l'Assemblea

Repassa tota la informació que ha deixat l'Assemblea Extraordinària telemàtica que ha ratificat l’acord amb Spotify com a nou patrocinador principal del Club

14.27 hores: Joan Laporta tanca l'acte agraint la celebració d'aquesta primera assemblea telemàtica. Això és tot, culers!

14.18 hores: Josep Cubells informa que s'han respost més d'un centenar de preguntes durant aquesta Assemblea.

13.52 hores: "Hem posat moltes facilitats perquè tots els socis i sòcies compromissàries es poguessin connectar. Han estat 906 i hem de respectar el quòrum que hem tingut", ha explicat Joan Laporta. "Estem treballant perquè en futures assemblees hi hagi més representació", ha afegit la vicepresidenta del FC Barcleona, Elena Fort

13.34 hores: Una vegada ratificat l'acord, s'inicia l'últim punt de l'ordre del dia: torn obert d'intervencions. 

13.31 hores: Ratificat l’acord de patrocini amb Spotify. L’Assemblea Extraordinària ha donat suport a aquesta nova aliança.

13.30 hores: Aquestes són les votacions de la proposta de l'acord de patrocini amb Spotify com a nou patrocinador principal del Club 

✅ 625 a favor
❌ 49 en contra
⚪ 27 en blanc 

photo1648985828

13.28 hores: Acreditats 906 socis i sòcies compromissaris, entre la sala presencial i la plataforma.

13.13 hores: Comença la votació.

13.10 hores: "Spotify ha comprès què és el Barça i què és ser 'Més que un Club'. També ens ha adreçat a nous patrocinadors globals. És un acord històric i ens ha de fer sentir orgullosos i és per això que demanaria el vot afirmatiu dels socis i sòcies. Moltes gràcies", ha exterioritzat Laporta abans de la votació.

13.00 hores: Comencen les intervencions i preguntes telemàtiques a través de la plataforma que ha organitzat el Club per aquesta Assemblea. 

12.35 hores: Segueix el torn d'intervencions. "Amb Nike queda tot igual. La relació és molt bona i el contracte continua igual. I fins i tot li diré que els de Nike se senten còmodes amb Spotify", ha exterioritzat Joan Laporta. 

photo1648982766
Intervenció de l'expresident del FC Barcelona, Joan Gaspart

12.05 hores: Joan Laporta i Juli Guiu valoren la clàusula de confidencialitat. "Ens hauria agradat explicar la xifra exacta i vam valorar que aquest fet no podria malmetre un acord històric", ha explicat el president del FC Barcelona. Per la seva part, el vicepresident de l'Àrea de Màrqueting ha dit que "des del dia u es marca la clàusula de confidencialitat. Són les seves normes i les hem de respectar com ells respectaran les nostres".

10.55 hores: "Un dels compromisos d'Spotify és que pròximament presentarà la seva aplicació en català", ha expressat Joan Laporta. 

Spotify presentarà pròximament la seva aplicació en llengua catalana

Joan Laporta

10.45 hores: Moment per al torn de preguntes i intervencions dels socis i sòcies compromissaris.

10.40 hores: Consulta el resum de l'acord amb Spotify exposades per Juli Guiu. 

11.30 hores: Torn per a Juli Guiu, vicepresident de l'Àrea de Màrqueting. "És un gran acord per als socis del Club, ja que es podran beneficiar de l'aliança amb descomptes als plans de subscripció i tenir experiències úniques. A més a més, aquest acord permetrà connectar artistes de tot el planeta amb el Barça. L'acord és un compromís institucional d'alçada i la prova és que el Camp Nou serà més que un estadi de futbol, serà un espai icònic", ha explicat. 

photo1648978468

11.25 hores: Hi ha 730 socis i sòcies compromissaris acreditats

11.24 hores: Joan Laporta segueix posant en alça l'acord amb Spotify, una empresa que ha entès els valors blaugranes: "La col·laboració amb Spotify també s’emmarca en l'objectiu estratègic del Club de buscar de manera proactiva partners que comparteixin els valors i la filosofia que defineixen la seva marca. Spotify des del primer moment ha entès qui som i com ens projectem. En aquesta línia de compromís amb la nostra identitat, us anuncio que Spotify presentarà pròximament la seva aplicació en llengua catalana, que és la llengua oficial del Club i de Catalunya. Un gest que agraïm i que confirma que el Barça l’ha encertat amb el seu nou company de viatge". 

photo1648977747

11.22 hores: "Hem de posar en valor atès tot just quan comencem a veure el final del túnel de la crisi mundial provocada per la pandèmia, però encara immersos en una conjuntura mundial convulsa, especialment per la invasió russa a Ucraïna amb les nefastes conseqüències que ha suposat aquesta tragèdia humana. Per una clàusula de confidencialitat, que és aplicable a la política comercial d’Spotify en tots els seus acords mundials, no podem donar xifres exactes, però sí que us podem dir que és la millor proposta estratègica, des del punt de vista econòmic i corporatiu, que ha rebut mai el FC Barcelona", ha afegit el president del FC Barcelona. 

11.20 hores: Joan Laporta explica alguns dels detalls de l'acord amb Spotify: "Hem arribat a una aliança estratègica. Spotify estarà present a la part davantera de la samarreta del primer equip i del femení. També estarà a la samarreta d'entrenaments en les tres pròximes temporades. A més, durant les 12 pròximes temporades o més el Camp Nou rebrà el nom d'Spotify. Aquest acord és el millor acord de patrocini de la història del Barça", ha indicat. 

Aquest acord és el millor acord de patrocini de la història del FC Barcelona

Joan Laporta

11.10 hores: Parla el president del FC Barcelona, Joan Laporta. "Gràcies per la vostra assistència. És la primera vegada en la història del Club que se celebra de manera telemàtica i reforça el model de Club de propietat dels socis. És un privilegi que els compromissaris puguin decidir les qüestions del Club, són els propietaris del Club. És un orgull tenir aquest model de propietat", ha estat el seu discurs inicial. 

Estem capgirant la delicada situació econòmica amb acords com el que volem ratificar avui

Joan Laporta

11.10 hores: Minut de silenci pels socis i sòcies que ens han deixat. 

11.00 hores: El secretari de la Junta Directiva, Josep Cubells, dona el tret de sortida a aquesta Assemblea Extraordinària. "Dono per constituïda en segona convocatòria l'Assemblea del FC Barcelona", ha dit. 

10.50 hores: "Solucionats els problemes tècnics i per començar amb el màxim nombre de compromissaris l'Assemblea s'iniciarà a les 11 hores", ha exterioritzat Cubells. 

10.40 hores: Amb motiu d’una incidència tècnica en la connexió remota a l’Assemblea, el seu inici en segona convocatòria s’ajorna uns minuts. Disculpeu les molèsties."Estem ampliant el temps perquè el màxim de compromissaris es puguin connectar", ha afegit el secretari de la Junta Directiva.

10.01 hores: Apareix Josep Cubells. "No hi ha quòrum suficient de compromissaris per començar l'Assemblea. Per tant, començarà a les 10.30 hores", ha explicat.

10.00 hores: Comença l'Assemblea! Cal recordar que per primera vegada a la història del Club se celebra una Assemblea de Compromissaris de manera telemàtica. Som-hi! 

9.30 hores: Bon dia, culers! Aquest diumenge, a partir de les 10 hores, el FC Barcelona celebrarà l’Assemblea Extraordinària que sotmetrà a votació dels socis i sòcies compromissaris la proposta de l’acord amb Spotify com a nou patrocinador principal del Club. Aquí, podreu seguir tota la informació i l'última hora. No t'ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut