Alexia Putellas i Pau Gasol rebran la Creu de Sant Jordi

Alexia Putellas i Pau Gasol rebran la Creu de Sant Jordi

La capitana del Barça Femení i l’exjugador blaugrana seran condecorats per la Generalitat de Catalunya amb una de les distincions més prestigioses de Catalunya

Alexia Putellas i Pau Gasol rebran la Creu de Sant Jordi. L’actual capitana del Barça Femení, que aquest dilluns ha rebut la Pilota d’Or, i l’exjugador del Barça de bàsquet Pau Gasol, seran condecorats amb una de les distincions més prestigioses que atorga la Generalitat de Catalunya. 

La portaveu del Govern, Patrícia Platja, ha anunciat aquest dimarts en roda de premsa les 20 persones i entitats premiades. Aquesta distinció s’entregarà el proper 13 de desembre en una cerimònia a Barberà del Vallès. En el cas d’Alexia es tracta de la primera futbolista en ser distingida amb la Creu de Sant Jordi. 

Epi, Cruyff, Barris i Messi ja la tenen

D’aquesta manera, Alexia Putellas i Pau Gasol se sumen a la llista d’esportistes i persones vinculades al Club que han rebut la Creu de Sant Jordi. Prèviament l’han rebuda Epi (1996), Johan Cruyff (2006), Tomàs Barris (2018) i Leo Messi (2019). 

Cal recordar que la Creu de Sant Jordi és una distinció creada l'any 1981 per distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis a Catalunya en la defensa de la seva identitat.

Creu Sant Jordi Messi

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut