El Trofeu Joan Gamper es jugarà amb un 20% de l’aforament del públic del Camp Nou

El Trofeu Joan Gamper es jugarà amb un 20% de l’aforament del públic del Camp Nou

Aquest divendres 23 de juliol s’obre la venda per al doble duel masculí i femení contra la Juventus del 8 d’agost, amb un 30% de descompte per als socis i una capacitat limitada a 20.000 espectadors

El Trofeu Joan Gamper se celebrarà el diumenge 8 d’agost al Camp Nou amb un doble enfrontament que protagonitzaran els equips femení i masculí del FC Barcelona i la Juventus de Torí i on podrà assistir públic a les graderies, tot i que amb una aforament limitat d’uns 20.000 espectadors, corresponent al 20% de la capacitat de l’Estadi. Els socis i aficionats que comprin una de les entrades disponibles que es posen a la venda a partir d’avui, seran els primers a tornar a les graderies del Camp Nou després de 17 mesos de futbol a porta tancada (l’últim partit amb públic va ser un Barça-Reial Societat disputat el 7 de març del 2020) a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Finalment, el Procicat ha autoritzat el protocol per poder disputar el tradicional trofeu estiuenc del Barça al Camp Nou amb un 20% d’aforament de la capacitat actual de l’Estadi, que és de 99.354 persones, cosa que representa la presència de prop de 20.000 espectadors (19.869 per ser més exactes). Per garantir la seguretat i la separació del públic, l’Estadi quedarà dividit en 8 blocs amb serveis de restauració, lavabos i accessos independents, de manera que els espectadors dels diferents blocs no es creuin en cap moment i amb les mesures de circulació i control d’accessos necessàries per evitar aglomeracions.

A partir d’avui divendres 23 de juliol, a les 16 h, es posen a la venda al web del Club les entrades per a aquest Trofeu Joan Gamper que serà històric perquè per primer cop en la història del Club es disputaran dos partits, un doble enfrontament femení i masculí contra els respectius equips de la Juventus. Els socis del FC Barcelona disposen d’un 30% de descompte en comprar les entrades. Els socis o aficionats que comprin una entrada podran assistir a tots dos partits, i en aquesta ocasió les entrades no seran nominals. 

El primer equip i el Femení, junts per primer cop

El programa del la 56a edició del Trofeu Joan Gamper del diumenge dia 8 d’agost al Camp Nou començarà a les 18.00 h amb la celebració del partit entre els equips femenins del Barça i la Juventus, per iniciar-se posteriorment a partir de les 21.30 l’enfrontament entre els equips masculins dels dos clubs. Serà la segona vegada que el Barça Femení, guanyador flamant del triplet la temporada passada, jugarà un partit al Camp Nou, després de fer-ho el 6 de gener passat contra l’Espanyol (5-0), per commemorar el 50 aniversari del primer partit de futbol de dones en el Camp Nou que van jugar les pioneres el dia de Nadal de 1970. Aquest cop, però, les jugadores del Barça Femení podran gaudir de la presència del públic que no va poder assistir a aquell partit a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia.

Entre un partit i l’altre també es viurà un moment molt especial, ja que tindrà lloc, de manera conjunta, l’acte de presentació dels jugadors i jugadores de les dues plantilles blaugrana per a la temporada 2021/22

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut