El FC Barcelona Femení, premiat en la Festa de l’Esport Català

El FC Barcelona Femení, premiat en la Festa de l’Esport Català

Les blaugranes, flamants campiones d’Europa, han estat reconegudes com el ‘Millor equip català’ de l'any 2020

El FC Barcelona Femení ha estat premiat en la 24a Edició de la Festa de l’Esport Català. Dos dies després d’aixecar la Lliga de Campions Femenina a Göteborg, i per primera vegada en la història, les blaugranes han estat reconegudes com el Millor equip català

Un guardó rebut gràcies als mèrits i als èxits esportius de l'equip entrenat per Lluís Cortés. Perquè, en el curs 2019/20, va guanyar la Lliga, la Supercopa i la Copa de la Reina. Però, a més, aquesta temporada 2020/21, l’equip culer ha assolit la Lliga i la Lliga de Campions. 

El premi l’ha recollit el president del FC Barcelona, Joan Laporta, en la gala celebrada a l’Auditori AXA. De manera telemàtica, el tècnic barcelonista ha tingut unes paraules. "És un gran honor rebre aquest guardó i un reconeixement al treball realitzat", ha declarat l'entrenador de Balaguer. 

El president barcelonista també ha pronunciat un discurs d'agraïment pel guardó rebut. "El Barça Femení està recollint el fruit del treball i de l'esforç. L'altre dia vam guanyar la Champions d'una manera espectacular, amb unes jugadores magnífiques", ha declarat Joan Laporta. "El Barça dedica aquests guardons a les dones de tot el món", ha afegit. D'altra banda, el president barcelonista també ha pronunciat paraules cap al primer equip. "S’ha acabat un cicle, entrem en un procés de renovació", ha exterioritzat. 

En aquesta gala, organitzada pel diari Sport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Generalitat de Catalunya, Joan Laporta també ha estat acompanyat per Rafael Yuste, vicepresident Primer de l’Àrea Esportiva, i per Xavier Puig, membre de la Junta Directiva i responsable del Futbol Femení.   

Víctor Tomàs, premi ‘esportista llegendari’

L’excapità del FC Barcelona d’handbol, Víctor Tomàs, ha recollit, agraït, el premi en la categoria d’esportista llegendari. Al primer equip blaugrana durant 18 temporades, vuit d’elles com a capità, es va retirar en finalitzar el curs 2019/20. "Vaig començar la meva carrera rebent el premi com a esportista revelació i l'acabo amb aquest premi d'esportista llegendari. És la mostra que s'ha acabat una etapa de la meva vida", ha declarat l'etern blaugrana. "Continuar lligat als colors del Club és un honor i seguiré treballant i donant-ho tot per ell", ha sentenciat. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut