Reconeixement al títol i a l'ascens de l’equip de Voleibol femení

Reconeixement al títol i a l'ascens de l’equip de Voleibol femení

Joan Laporta presideix un acte que es tanca amb el lliurament de la Copa de la Superlliga 2 al Museu del Barça

El president Joan Laporta ha rebut aquest dimarts els integrants de la plantilla i staff tècnic del Barça Voleibol Femení, en un acte en la qual s’ha volgut fer un reconeixement a aquest equip dels Esports Amateurs del Club, que aquesta temporada ha aconseguit proclamar-se campió de la Superlliga 2 i obtenir una de les places d’ascens a la màxima categoria del voleibol espanyol.

El dia abans, l'equip de voleibol femení del Barça havia estat rebut a la Generalitat per la consellera de Presidència, Meritxell Budó, en un acte on es va celebrar el títol i l'ascens de l'equip, i es va incidir en l'esforç, el mèrit i els valors de l'esport femení. (Recepció de la Generalitat al Barça Voleibol Femení) 

Recepció a la Llotja del Camp Nou

La recepció ha tingut lloc a la Llotja president Suñol del Camp Nou, i a més del president Joan Laporta, també ha estat present el vicepresident primer Rafa Yuste, així com els ex esportistes Enric Masip, assessor esportiu de presidència, i Gaby Cairo, que agafa funcions de responsabilitat en l'àmbit dels esports no professionals.

Després de la projecció d’un vídeo amb imatges del Barça Vòlei femení, s’ha donat pas als parlaments, en què per part de l’equip han agafat la paraula la capitana, Anna Grima, i l’entrenadora Lucia Bregar, que han agraït el suport del Club i s'han mostrat molt satisfetes per la temporada que han completat i per poder retornar l'equip a la màxima divisió, que es va perdre l'any passat.

Joan Laporta ha dirigit unes paraules d’agraïment a les jugadores i ha volgut reconèixer el seu esforç i la dedicació al llarg de la temporada, que ha culminat amb l’ascens i el títol de campiones. El president ha destacat que la seva junta té l'objectiu de "fer tornar l'alegria al Club i vosaltres hi heu col·laborat amb aquest títol, que a més el vau aconseguir al guanyar el Voley Madrid, en una final disputada precisament a Madrid".

Aprofitant aquest èxit del voleibol, el president blaugrana ha volgut destacar també la importància que tenen per al Club els seus Esports Amateurs i tota la tasca que es fa a l'esport femení.

Un cop acabada la recepció, l'equip de voleibol s’ha traslladat al Museu del Barça, on s’ha fet el lliurament de la Copa, que ha quedat exposada en una de les seves vitrines.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut