Recepció de la Generalitat al Barça Voleibol femení

Recepció de la Generalitat al Barça Voleibol femení

Reconeixement al títol de Superlliga 2, en un acte presidit per la consellera Meritxell Budó i la vicepresidenta institucional del FC Barcelona, Elena Fort

La plantilla del Barça Voleibol femení ha estat rebuda aquesta tarda al Palau de la Generalitat per la consellera de Presidència del govern català, Meritxell Budó, amb motiu del recent títol de campiones de la Superlliga 2 i d'haver aconseguit l’ascens a la màxima categoria del voleibol femení.

La vicepresidenta institucional del FC Barcelona, Elena Fort, ha estat al capdavant de la comitiva del Club en aquest acte de celebració i reconeixement al voleibol blaugrana. La Generalitat, a través de la Secretaria General de l’Esport, va convidar el voleibol femení del Barça a aquesta recepció per celebrar aquest èxit d’un dels equips dels Esports Amateurs del Club i poder fer un públic reconeixement a l’esforç i dedicació d’unes jugadores que han assolit el campionat i el retorn a la primera competició espanyola.

 

A més de la vicepresidenta Elena Font, la representació barcelonista ha estat completada per les components del primer equip, amb l’entrenadora Lucía Bregar al davant, així com José Caro, president del CVB Barcelona i delegat de la secció Barça Voleibol Femení, i Jaume Argilés, membre de la comissió esportiva del Voleibol del FC Barcelona.

A nivell institucional, la consellera Meritxell Budó ha estat acompanyada de Gerard Figueras, secretari general de l’Esport, i Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport.

La samarreta de l'ascens

Els representants del Barça han lliurat a Meritxell Budó una samarreta de la segona equipació de l'equip de color rosa, que va ser la que van lluir les jugadores en el decisiu partit que van guanyar davant l'Esplugues, per confirmar l'ascens de categoria.

L’acte, a més de servir per destacar la fita obtinguda pel voleibol femení blaugrana, també ha servit per destacar tota la tasca que es fa des dels Esports Amateurs del FC Barcelona, que aquesta temporada, de moment, també han aconseguit el títol de Lliga masculina d’hockey gel i l’ascens a Divisió d’Honor de l’equip femení d’hockey herba.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut