Laporta: “Espero que sigui una etapa esplendorosa a la història del Barça”

Laporta: “Espero que sigui una etapa esplendorosa a la història del Barça”

El nou president assegura que “treballarem incansablement” perquè el Barça torni a ser “sostenible” i perquè el primer equip de futbol “torni a guanyar i torni a guanyar bé”

Joan Laporta s’ha mostrat optimista en el discurs dut a terme en la seva presa de possessió com a nou president del FC Barcelona. En un Camp Nou ple d’esportistes i personalitats esportives i polítiques, Laporta ha indicat les principals línies a seguir per part de la nova Junta Directiva: redreçar l’economia del Club, molt castigada per les conseqüències de la pandèmia; la millora de la competitivitat del primer equip de futbol; o la preservació de la Masia com a actiu identitari de l’estil de joc i la filosofia formativa del Club.

Repassem a continuació les seves declaracions més destacades:

La situació econòmica

“És la nostra prioritat. Volem que el Barça torni a ser sostenible, tenim un pla de xoc i l’aplicarem. Caldrà esforç i caldrà treball”

“Intentarem crear unes noves fonts de generació d’ingressos i prendre les decisions correctes”

“Tenim un equip de professionals que estan preparats per revertir aquesta situació”

“Si la situació ens fa respecte? Sí. Si ens espanta? No. Els canvis no ens espanten i si hem de prendre decisions que no s’han pres mai, ho farem”

“En aquests moments d’una gran dificultat vull llançar un missatge de tranquil·litat. Penseu que quan torni el públic al Camp Nou, tornaran els ingressos de l’era pre-Covid”

El futur esportiu

“Pel que fa al primer equip masculí, aquest any hem d’anar a per la Copa i a per la Lliga”

“Intentaré convèncer a Leo Messi perquè es quedi. És el millor jugador de la història del futbol”

“L’equip va millorant i estem esperançats en què això vagi a mes”

“Volem tornar a guanyar i tornar a guanyar bé i que continuï aquesta història d’èxit entre el Barça i la Champions”

“Si aconseguim millorar la situació econòmica, també serem mes competitius”

“Les altres seccions ja són superexitoses, com el Femení”

“Hi ha jugadors que ens han acostumat a guanyar. Aquí el nivell d’exigència es molt alt i ha de ser així, perquè som un dels millors Clubs del mon”

2021-03-17 LAPORTA PRESIDENTE 08-min

La importància de la Masia

“Volem formar els jugadors i jugadores que arriben de ben petits”

“L’altre dia vaig veure unes imatges de l’Ilaix Moriba emocionant-se quan recordava el seu pas per les categories inferiors. És important que primer formem les persones perquè, després, puguin donar el millor de sí mateixos al Club”

Un Club català obert al món

“El Barça és més que un Club. Tenim una càrrega simbòlica i representativa de Catalunya. Quan anem pel mon ens identifiquen com un club català”

“Durem amb orgull els nostres valors. Sempre hem estat vinculats al país, som globals i ens coneixen arreu. Hem estat posicionats a favor dels drets i llibertats”

“Som un Club català obert al mon, on hi caben totes les sensibilitats i totes les formes de fer en democràcia. Al Barça hi cap tothom i tindrem una voluntat integradora”

El Barça més social, a través de la seva Fundació

“A la Fundació vam fer una cosa única. Vam ser pioners en la solidaritat dels clubs de futbol i vam posar UNICEF a la samarreta. Crec que fins i tot els nostres jugadores estaven orgullosos de dur-la”

“Hem pogut ajudat molta gent i ara volem donar-li un nou impuls a la Fundació”

“Veureu un Barça vinculat amb la lluita contra la pobresa infantil, defensant la dignitat dels migrants i refugiats, i també en projectes solidaris i molt vinculats als compromisos socials i solidaris”

La clau de l’èxit del seu primer mandat

“De vegades ens hem preguntat: “Com és que ens va sortir tan be el primer mandat?” Primer, perquè teníem uns jugadors que eren uns fenòmens. I també per l’estabilitat que vam tenir”

“L’estabilitat és clau, és troncal. Si tenim el tronc fort, amb salut, anirà be”

“L’estabilitat també te la dona la unitat del barcelonisme. Faig una crida a tots els barcelonistes perquè pensin si poden fer alguna cosa pel Barça. Perquè no ho podrem fer sols, tots units fem força

“Hi haurà un lideratge fort, es prendran decisions. Tinc la sensació que vaig molt ben acompanyat”

“Defensarem el Club allà on calgui i davant de qui sigui, aquest es el meu compromís”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut