El documental ‘100x100 Tito’, guardonat en el Zoom Festival

El documental ‘100x100 Tito’, guardonat en el Zoom Festival

La producció de Barça Studios, que va obrir la 18a edició d'aquest certamen audiovisual, s'ha endut el premi en la categoria d’Esports

El documental 100x100 Tito ha estat guardonat en la categoria d'Esports en el Zoom Festival d'Igualada, un dels certamens audiovisuals més prestigiosos de casa nostra. Aquesta producció de Barça Studios també va ser escollida com a pel·lícula inaugural de la 18a edició d'aquesta mostra que es va celebrar a Igualada del 24 al 29 de novembre. La projecció, que va suposar la preestrena en exclusiva del documental, va comptar amb la participació dels companys i amics de Vilanova, Jordi Roura i Aureli Altimira, a més de les directores de l'obra, Cristina Collado i Marta Busquets, i el director de Barça Studios, Paco Latorre. 100x100 Tito va ser una de les 44 produccions de la Secció Oficial del festival.

100x100 Tito és una història de lluita i de superació que retrata la temporada 2012/13, una de les més tristes de la història del Club. Tot i que el primer equip va guanyar la Lliga amb un rècord de punts (100) en la història del Barça, l’entrenador Tito Vilanova va haver de deixar les seves tasques a mitja campanya per afrontar un càncer. És el relat més íntim d’un adeu explicat per les persones que el van viure: jugadors com Leo Messi, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Carles Puyol, Xavi Hernández, Andrés Iniesta o Thierry Henry, així com directius del FC Barcelona, amics i la seva pròpia família, que parla públicament per primera vegada després de la seva mort.

Després d’aquesta preestrena en exclusiva al Zoom d'Igualada, el documental 100x100 Tito s’estrenarà a l’època de Nadal per a tot el món a l’OTT del Club, la plataforma de subscripció per streaming, Barça TV+, i també estarà en obert per al públic local a través de TV3 i Barça TV.

Zoom Tito

Zoom Festival, apostant per l’audiovisual

El Zoom Festival va néixer l’any 2003 a Igualada i va ser el primer festival de l’estat espanyol que va apostar pel cinema creat per a la petita pantalla. Organitzat per l’Ateneu Igualadí, l’any 2019 es va reinventar i va ampliar la participació a la Secció Oficial a altres formats i continguts més enllà de la ficció (documentals, programes culturals, esportius i informatius).

El festival també premia els continguts audiovisuals a les xarxes socials i enguany ha inclòs una categoria on es valoren les produccions fetes durant el confinament i que es van recollir a les xarxes socials a través de l’etiqueta #ZoomdesdeCasa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut