Nous jugadors i la tercera equipació del Barça ja disponibles al PES 2021

Nous jugadors i la tercera equipació del Barça ja disponibles al PES 2021

Pjanic, Dest, Ansu Fati, Coutinho, Trincão, Araujo i Matheus Fernandes ja estan disponibles al joc. Així mateix, KONAMI ha llançat la nova versió per a dispositius mòbils eFootball PES 2021 Mobile

KONAMI ha posat a disposició dels usuaris nous continguts del Barça per a l’última edició del PES 2021, que ja poden jugar amb el primer equip vestint la tercera samarreta, així com comptar amb la plantilla completa, gràcies a la incorporació de Pjanic, Dest, Ansu Fati, Coutinho, Trincao, Araujo i Matheus Fernandes al joc.

El PES 2021 està disponible a les Barça Stores del Camp Nou, del Passeig de Gràcia, la T1 de l’Aeroport i La Roca Village, així com a través de la plataforma online del Club.

eFootball PES 2021 MOBILE 

KONAMi també ha llançat la versió per a dispositius mòbils del joc, l’eFootball PES 2021 Mobile, amb el FC Barcelona, entre altres clubs europeus. Aquesta versió mòbil està disponible per iOS i  Android, i ofereix diferents elements i llicències ja anunciades en el marc de l’última versió del joc eFootball PES 2021 SEASON UPDATE per a ordinador i videoconsola. Entre d’altres, els usuaris podran gaudir de de la nova modalitat Matchday, ajornaments per als jugadors, clubs i lligues, etc. 

En aquesta nova versió mòbil també hi haurà novetats que se sumaran a la sèrie de moments icònics, i això permetrà als usuaris reviure i recrear alguns dels episodis més emblemàtics d’actuals jugadors i llegendes del futbol. Així mateix, Ronaldinho, Carles Puyol i Deco s’han passen a formar part de sèrie Iconic Moment Legends, alhora que els usuaris tindran l’oportunitat de fer jugar diverses llegendes del futbol en el seu equip fent servir la modalitat de joc myClub, entre ells David Beckham, Francesco Totti, Diego Maradona, Steven Gerrard.

La nova versió eFootball PES 2021 Mobile ofereix un model de joc responsive basat en l’experiència que ofereix la videoconsola  i que va ser reconeguda com el “Millor joc d’esports” a la convenció E3 del 2019.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut