El passaport de ‘La ruta de Barcelona’, una nova proposta per gaudir en família de la cultura i el lleure

El passaport de ‘La ruta de Barcelona’, una nova proposta per gaudir en família de la cultura i el lleure

Quatre grans equipaments de la ciutat -el Museu del Barça, La Pedrera-Casa Milà, L’Aquàrium de Barcelona i el Recinte Modernista de Sant Pau- impulsen la iniciativa, dirigida al públic familiar local i amb descomptes a les entrades de fins al 60%

Quatre grans atraccions turístiques de la ciutat de Barcelona –el Museu del Barça, La Pedrera-Casa Milà, L’Aquàrium de Barcelona i el Recinte Modernista de Sant Pau-  llancen el passaport La ruta de Barcelona, una proposta de circuit cultural i de lleure pensada sobretot per a les famílies de Barcelona i l’àrea metropolitana.

Es tracta d’una iniciativa innovadora, sorgida de la col·laboració entre els quatre equipaments, que vol incentivar que les famílies gaudeixin de l’oci i la cultura més propera. La intenció és continuar dinamitzant el teixit cultural i de lleure, encara afectat per la pandèmia de la Covid-19, fent propostes atractives perquè les famílies triïn activitats de proximitat.

Per aquest motiu es donarà un obsequi per família en cadascun dels equipaments: a la visita al Museu del Barça els visitants rebran el llibre-guia del museu o un conte infantil; en el cas de la Pedrera aquest regal serà una guia fotogràfica de l’edifici; a L’Aquàrium un record del 25è aniversari de l’equipament; i al Recinte Modernista de Sant Pau un kit d’activitats per a nens.*

A més, els visitants podran beneficiar-se dels millors preus, ja que durant aquest període tots els equipaments ofereixen promocions i descomptes en les visites (les tarifes es poden consultar en cadascuna de les webs dels quatre equipaments).

En el cas del Museu del Barça, en l’actualitat els residents a Catalunya disposen d’una entrada amb un descompte del voltant d’un 60%, a un preu de 10 euros. Però per als no residents també hi ha reduccions de tarifàries. Per als majors de 70 anys i per als infants d’entre 4 i 10 anys l’entrada costa 20 euros. D’altra banda, per als menors de 4 anys i per a tots els socis l’entrada és gratuïta. Per a la resta de públic el tiquet d’accés costa 26 euros.

Una experiència exclusiva, premi per als visitants que completin el passaport

Els visitants que completin tota la ruta passant pels quatre equipaments podran gaudir d’un premi directe, sense sorteig, molt especial: una experiència exclusiva per a quatre persones*** a escollir en algun dels equipaments que participen a la iniciativa:

  • En el cas del Museu del Barça es podrà gaudir d’una visita guiada extra + 2 entrades a la Pista de Gel, per persona.
  • A La Pedrera - Casa Milà serà una visita guiada nocturna, La Pedrera Night Experience, amb videomapping al Terrat dels Guerrers i una copa de cava.
  • L’Aquàrium Barcelona oferirà un Premium Pass, que permet l’accés a la zona tècnica de l’aquari i una visita guiada de la mà d’un guia expert.
  • I en el cas del Recinte Modernista de Sant Pau es podrà gaudir d’una visita inèdita nocturna i del nou espectacle nadalenc.

La dinàmica de la ruta és la següent: els passaports es podran aconseguir a l’accés del primer equipament que es visiti, tant si l’entrada es compra en aquell moment a taquilles com si s’ha adquirit anticipadament online. Es lliurarà un passaport a cada família que podrà anar segellant en cadascuna de les visites. El termini per segellar les visites acabarà el 15 de desembre del 2020.

Una iniciativa pionera per promocionar la cultura i el lleure


Un cop s’hagi completat la ruta, és a dir, quan s’hagin fet les quatre visites, només cal triar quina experiència exclusiva es vol fer i posar-se en contacte amb l’equipament corresponent per gaudir del premi.

El passaport La ruta de Barcelona és una iniciativa conjunta i pionera que permet visitar quatre espais emblemàtics de la ciutat. D’aquesta manera es vol donar a conèixer al públic barceloní i català uns equipaments que, tot i ser ben a prop, moltes vegades són desconeguts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut