El Passaport “La Ruta de Barcelona”

El Passaport “La Ruta de Barcelona”

Quatre grans atraccions turístiques de la ciutat de Barcelona - Barça Stadium Tour & Museum, La Pedrera-Casa Milà, L’Aquàrium de Barcelona i Recinte Modernista de Sant Pau -  llancen el Passaport “La ruta de Barcelona”, una proposta de circuït cultural i de lleure pensada sobretot per a les famílies de Barcelona i l’àrea metropolitana. T’ho perdràs? 

A la primera visita es farà entrega del Passaport Ruta de Barcelona, i a les visites següents a cada equipament, es donarà un obsequi per família, presentant el “Passaport Ruta de Barcelona”.

En el moment d’accedir a qualsevol dels quatre equipaments, es lliurarà un passaport a cada família que hauran d’anar segellant en cada una de les visites. Els visitants que completin tota la ruta podran gaudir d’un premi directe, sense sorteig, molt especial: una experiència exclusiva per a dues persones* a escollir en algun dels equipaments que participen a la iniciativa.

En el cas de la visita al Barça Stadium Tour & Museum els visitants amb el passaport segellat ja per un altre equipament Turístic, rebran el llibre-guia del museu del Barça.
A la Pedrera aquest regal serà una guia fotogràfica de l’edifici; a L’Aquàrium un record del 25è aniversari de l’equipament; a i al Recinte Modernista de Sant Pau un kit d’activitats per a nens**.  

Completeu, al millor preu, el vostre passaport. Visitant els 4 equipaments i aconseguireu una experiència exclusiva:

  • En el cas del Barça Stadium Tour & Museum es podrà gaudir de la visita premium  Players Experience Tour, que inclou accés al vestidor del primer equip del Barça (2 persones per passaport)* valorada en 119€/persona.
    Per gaudir de l’experiència de la visita premium “Players Experience Tour” al Barça Stadium Tour & Museum,  fes la petició al correu booking@fcbarcelona.cat un cop tinguis el Passaport completat  amb tots els segells. Al web següent tenim la Informació amb detalls i horaris d’aquesta visita. Més informació.
  • A La Pedrera - Casa Milà una visita guiada nocturna “La Pedrera Night Experience” amb videomapping al Terrat dels guerrers i una copa de cava. Si vols gaudir d’aquest premi, visita aquest link.
  • A l’Aquàrium Barcelona,  un Premium Pass per a quatre persones, una experiència exclusiva i personalitzada que permet l’accés a les  zones tècniques i una visita de la mà d’un guia expert que explicarà tots els secrets del fons del mar. Inclou foto de record.  Si vols gaudir d’aquest premi visita aquest link.
  • I en el cas del  Recinte Modernista de Sant Pau es podrà gaudir d’una visita guiada per espais inèdits del Recinte Modernista. Si vols gaudir d’aquest premi visita aquest link.

Quan podràs gaudir d’aquesta activitat?

El passaport es podrà obtenir a tots els equipaments fins a finalitzar existències. La promoció és vàlida fins al 31 de desembre d’aquest any 2022.

Com aconseguir el passaport? És molt fàcil:

Aconsegueix el teu  “Passaport la Ruta de Barcelona” a les guixetes o a l’accés de l’equipament que visitis. 
Demana’l, és totalment gratuït, i completa el circuit visitant els 4 equipaments! Tens un obsequi assegurat a cada centre i quan s’aconsegueixin els 4 segells, hi ha una experiència que t’espera.

Amb la primera visita obtindràs el Passaport, i quan visitis els altres tres equipaments rebràs obsequis exclusius de forma directe, sense sortejos. 

Podràs segellar també a la resta de llocs icònics de Barcelona que formen la ruta: La Pedrera, l’Aquàrium de Barcelona i el Recinte modernista de Sant Pau. 

Barcelona és una ciutat plena de monuments, activitats culturals i de lleure que no pots perdre’t. És per això que Barça Stadium Tour & Museum, juntament amb altres tres equipaments turístics emblemàtics de la ciutat, han llençat  aquesta iniciativa. 

Si estàs pensant en tornar a conèixer la ciutat de Barcelona o hi ha parts que encara et falten per descobrir, aquesta és la teva oportunitat per fer-ho!  

Webs relacionades:

Condicions*:

*Preu FC Barcelona: Nens Gratuïts fins a 4 anys i 12€ preu entrada (Residents a Catalunya), Socis del FC Barcelona entrada Gratuïta)
Sempre: consulta els preus dels altres equipaments a l web de cada centre.
*Subjecte a disponibilitat
*Els premis podran ser bescanviats per altres de similar valor per raons de disponibilitat, seguretat o mesures COVID19.
*si la Pista de gel esta disponible per normativa covid19
*Els premis podran ser bescanviats per altres de similar valor per raons de disponibilitat, seguretat o mesures COVID19.
*Si tens el passaport de 2020 i encara no l’has completat, ara tens una nova oportunitat de fer-ho i guanyar una de les experiències exclusives.

Compra ara al millor preu la teva entrada al Barça Stadium Tour & Museum: Nens fins a 4 anys gratuïts i Preu entrada per residents a Catalunya: 12€/entrada.

Aconsegueix la teva entrada amb descompte a cada equipament turístic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut