El Passaport “La Ruta de Barcelona”

El Passaport “La Ruta de Barcelona”

Quatre grans atraccions turístiques de la ciutat de Barcelona - Barça Stadium Tour & Museum, La Pedrera-Casa Milà, L’Aquàrium de Barcelona i Sant Pau Recinte Modernista - llancen aquest estiu el Passaport “La ruta de Barcelona”, una proposta de circuït cultural i de lleure pensada sobretot per a les famílies de Barcelona i l’àrea metropolitana. T’ho perdràs?

A cada visita a cada equipament, es donarà un obsequi per família. En el cas de La Pedrera aquest regal serà una guia fotogràfica de l’edifici; a L’Aquàrium un record del 25è aniversari de l’equipament; a la visita al Barça Stadium Tour & Museum els visitants rebran el llibre-guia del museu del Barça i al Sant Pau Recinte Modernista un kit d’activitats per a nens**.

Completeu al millor preu el vostre passaport. Visitant els 4 equipaments i aconseguireu una experiència exclusiva:

En el moment d’accedir a qualsevol dels quatre equipaments, es lliurarà un passaport a cada família que hauran d’anar segellant en cada una de les visites. Els visitants que completin tota la ruta podran gaudir d’un premi directe, sense sorteig, molt especial: una experiència exclusiva per a quatre persones* a escollir en algun dels equipaments que participen a la iniciativa:

  • En el cas del Barça Stadium Tour & Museum es podrà gaudir d’una visita guiada + 2 entrades a la pista de gel per persona*.
  • A La Pedrera - Casa Milà serà una visita guiada nocturna “La Pedrera Night Experience” amb videomapping al Terrat dels guerrers i una copa de cava.
  • L’Aquàrium de Barcelona oferirà un Premium Pass, que permet l’accés a la zona tècnica de l’aquari i una visita guiada de la mà d’un guia expert.
  • I en el cas del Sant Pau Recinte Modernista es podrà gaudir d’una visita inèdita nocturna i l’espectacle nadalenc “Els llums de Sant Pau – Christmas Garden”.

Els passaports es podran segellar fins al 15 de d'abril de 2021, però aquells que aconsegueixin l’experiència exclusiva la podran gaudir fins al 31 de desembre de 2021.

Com aconseguir el passaport?

Aconsegueix el teu Passaport “La Ruta de Barcelona” a les guixetes o a l’accés de l’equipament que visitis. Demana’l, és totalment gratuït, i completa el circuit visitant els 4 equipaments! Tens un obsequi assegurat a cada centre i quan s’aconsegueixin els 4 segellls, hi ha una experiència que t’espera.

Per Gaudir l’Experiència de la visita Guiada al Barça Stadium Tour & Museum, es faran a la hora que tenim visita guiada. A la WEB hi tenim la Informació amb detalls i horaris (cada dia hi ha visites guiades, consulta els horaris al web)

Webs relacionades:

Condicions*:

*Preu FC Barcelona: Nens Gratuïts fins a 4 anys i 12€ preu entrada (Residents a Catalunya), Socis del FC Barcelona entrada Gratuïta). Consulta els preus dels altres equipaments a l web de cada centre.

*Subjecte a disponibilitat.

*Els premis podran ser bescanviats per altres de similar valor per raons de disponibilitat, seguretat o mesures COVID19.

*Si la Pista de gel esta disponible per normativa covid19.

Compra ara al millor preu la teva entrada al Barça Stadium Tour & Museum: Nens fins a 4 anys gratuïts i Preu entrada per residents a Catalunya: 12€/entrada.

Aconsegueix la teva entrada amb descompte a cada equipament turístic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut