La Confederació anuncia la celebració del 41è Congrés Mundial de Penyes del Barça

La Confederació anuncia la celebració del 41è Congrés Mundial de Penyes del Barça

L’esdeveniment respectarà totes les mesures sanitàries, tindrà un format per poder-se seguir de forma telemàtica, i reconeixerà la tasca realitzada en la lluita contra la Covid-19

La Confederació Mundial de Penyes ha anunciat que, malgrat les dificultats generades per la propagació de la Covid-19, ha decidit posar en marxa la celebració del 41è Congrés Mundial de Penyes. L’esdeveniment, que cada any reuneix penyes i penyistes arribats d’arreu del món, havia descartat celebrar-ho com ho havia fet els darrers anys, en què ho feia coincidir amb el Trofeu Joan Gamper, però es reinventarà per adaptar-se a les exigències del moment i mantenir en contacte tot el moviment.

El 41è Congrés Mundial de Penyes, que compta amb el suport del FC Barcelona, es celebrarà en un format on hi prevaldrà el caràcter virtual i el suport de la tecnologia, de manera que se’n facilitarà el seguiment via telemàtica. A més, l’esdeveniment es plantejarà respectant de manera estricta les disposicions de les autoritats sanitàries i tenint cura de la salut de totes les persones que hi prenguin part. La data de celebració d’aquesta edició del Congrés Mundial de Penyes queda pendent de confirmació, però es preveu que tingui lloc entre finals del mes de setembre i principis d’octubre.

“El repte de connectar amb el moviment en moments tant complexos i desafiants com els que vivim ha animat el Consell de Penyes a plantejar aquesta convocatòria. No volem que cap virus ens aturi”, ha declarat Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes.

Reconeixement a la mobilització contra la Covid-19

A banda d’explicar la gestió de la Confederació Mundial de Penyes durant la temporada 2019/20, la 41a edició del Congrés Mundial de Penyes tindrà com a principal objectiu el reconeixement a totes les accions i iniciatives sorgides del moviment de penyes per combatre les conseqüències de la propagació de la Covid-19. Des que es va decretar l’estat d’alarma i l’inici del confinament, el moviment ha col·laborat amb Bancs dels Aliments i el Banc de Sang i Teixits, i ha realitzat múltiples donatius econòmics i de material a hospitals, organitzacions benèfiques i residències.

“El caràcter solidari de les penyes barcelonistes ha assolit la seva màxima expressió durant aquesta crisi sanitària. En aquest Congrés volem posar en valor la tasca de totes les federacions, penyes i penyistes que han contribuït a pal·liar els efectes d’aquesta emergència sanitària. Aquests són, més que mai, els valors que defineixen el nostre moviment, i n’estem molt orgullosos”, ha afegit Antoni Guil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut