‘Aquest partit el guanyem junts’, una iniciativa per animar els jugadors quan es torni a jugar al Camp Nou

‘Aquest partit el guanyem junts’, una iniciativa per animar els jugadors quan es torni a jugar al Camp Nou

Els aficionats podran enviar fotos que es projectaran a les pantalles LED de l'Estadi durant els partits jugats a casa per acompanyar l'equip en la tornada a la competició

CUPRA, amb la col·laboració del FC Barcelona, ha preparat una iniciativa que transformarà l'atmosfera del Camp Nou quan sigui possible tornar a la competició, traslladant l'escalf dels aficionats al terreny de joc. Sota el lema Let’s win this match together (Aquest partit el guanyem junts), el Club, juntament amb el seu partner oficial d'automoció i mobilitat, fa una crida als culers de tot el món a enviar fotos per animar l'equip, que es projectaran a les pantalles LED situades al voltant del terreny de joc durant els partits disputats a casa.

Les imatges ja es poden enviar a través del web oficial de CUPRA, i es projectaran durant els partits. D'aquesta manera, els jugadors se sentiran acompanyats pels seus seguidors, i els aficionats podran sentir-se una mica més a prop del Club i de l'Estadi.

Per la seva banda, Marc-André ter Stegen, porter del FC Barcelona i ambaixador mundial de CUPRA, també ha fet una crida als aficionats, animant-los a omplir el Camp Nou amb missatges de suport. En aquest sentit, el principal objectiu de la iniciativa és portar l'esperit competitiu i la passió des del món digital a la gespa de l'Estadi. “Jugar al nostre Camp Nou sempre és especial, on el suport dels nostres aficionats és important. Aquesta iniciativa de CUPRA és fantàstica, ja que ens permet sentir la seva presència. Necessitem adaptar-nos a aquesta situació i així podrem crear una atmosfera guanyadora per als nostres partits a casa. Força Barça!”, afrma el jugador.

Una aliança global 

A l'agost del 2019, el FC Barcelona i CUPRA van unir les seves forces en una aliança global, en un innovador acord a través del qual l'empresa automobilística es va convertir en Official Automotive and Mobility Partner de manera exclusiva i en un dels Global Official Partners del Club. Una aliança que vol, entre els seus principals objectius, impulsar la imatge de la ciutat de Barcelona al voltant del món, promoure el talent i la innovació i crear experiències úniques per a la seva comunitat global de fans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut