El Pol i el Riqui Puig conversen sobre el confinament

El Pol i el Riqui Puig conversen sobre el confinament

En una nova entrega de converses entre jugadors del Barça i pacients de Sant Joan de Déu, el futbolista català ha fet una videotrucada amb un nen d'11 anys

El jugador del FC Barcelona, Riqui Puig, ha fet una videotrucada amb el Pol, un nen d'11 anys pacient de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i gran seguidor del primer equip del Barça. 

Durant la conversa el Pol ha explicat trucs per poder passar els dies de confinament, així com el seu dia a dia. Per la seva banda, el Riqui ha ensenyat el pati on entrena per no perdre la forma física mentre no pot tornar a jugar a futbol.

Programa pel Benestar Pediàtric

Aquesta iniciativa forma part del programa pel benestar emocional pediàtric de la Fundació Barça, que s’ha hagut d’adaptar a un nou format a causa de la situació del confinament obligat per la crisi de la Covid-19. 

Un programa que vol mostrar com els nens i nenes porten el confinament i com ho expliquen a jugadors del Barça que admiren. Es converteixen així en un bon exemple per a tothom per la seva força i valentia davant una adversitat molt gran com una greu malaltia que estan superant i que els obliga a estar reclosos a l’hospital o a casa durant llargues temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut