La premsa internacional es fa ressò de la cessió dels ‘title rights’ del Camp Nou a la Fundació

La premsa internacional es fa ressò de la cessió dels ‘title rights’ del Camp Nou a la Fundació

Els principals mitjans de comunicació internacionals destaquen un dels acords de la Junta Directiva d’aquest dimarts amb l’objectiu de recaptar fons contra la Covid-19

El FC Barcelona ha anunciat aquest dimarts que cedirà els ‘title rights’ del Camp Nou a la Fundació Barça corresponents a la temporada 2020/21. L’objectiu és aconseguir uns ingressos que la Fundació invertirà en projectes d’investigació i destinats a lluitar contra els efectes de la Covid-19. I d’aquesta decisió, anunciada després de la reunió de la Junta Directiva d'aquest dimarts de forma telemàtica, se n’ha fet ressò la premsa internacional d’arreu del món.

El New York Times titula “El Barça ven els ‘title rights’ del Camp Nou per recaptar diners per combatre el virus” i, més enllà d’explicar en què consistirà aquest fet, recorda la grandesa del Barça com a Club i la excel·lència de Leo Messi. Alhora, el mitjà nord-americà recorda que el Barça va lluir UNICEF a la samarreta.

Un altre mitjà de referència dels Estats Units, Sports Illustrated, també destaca la cessió dels ‘title rights’, amb el titular “El Barça donarà un any dels ‘title rights’ del Camp Nou per combatre el coronavirus”. Al Brasil, Extra-Globo obre la notícia amb “El Barça vendrà els ‘title-rights’ del Camp Nou per lluitar contra el coronavirus”, destacant que per primera vegada a la seva història l’Estadi tindrà el nom d’un patrocinador per tal de recaptar fons per combatre la pandèmia.

Pel que fa als mitjans europeus, trobem al Regne Unit que la BBC Sports (“Un sponsor donarà nom al Camp Nou per als fons del coronavirus”) subratlla aquest fet dins la situació en la qual ens trobem. El mitjà anglès The Independent, amb l’article titulat “El Barça vendrà els ‘title rights’ del Camp Nou per recaptar fons per la lluita contra la Covid-19” fa referència a la globalitat de l’efecte del coronavirus, al mateix temps que realça la grandesa del FC Barcelona com a club.

A més, explica les accions dutes a terme des del Club per col·laborar en la lluita contra la Covid-19. A Itàlia, Rai Sport també ha dedicat un espai a explicar aquesta decisió: “El Barça ven el nom del Camp Nou per recaptar fons”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut