L’Àrea Social manté actius tots els seus serveis d'atenció telemàtica per a socis, penyistes i aficionats

L’Àrea Social manté actius tots els seus serveis d'atenció telemàtica per a socis, penyistes i aficionats

A través del telèfon 900 18 99 00 o dels correus electrònics corresponents de l’OAB, OAE i Penyes es dona resposta a les consultes sobre l’afectació de la crisi del coronavirus al Club

Amb la voluntat de poder donar en tot moment resposta a les consultes o inquietuds dels socis, penyistes i aficionats, l’Àrea Social del FC Barcelona manté totalment actius els seus serveis d’atenció telemàtica a través dels canals corporatius, ja sigui telefònicament al número de l’OAB, 900 189900, o per correu electrònic a les adreces següents: oab@fcbarcelona.cat (socis), oae@fcbarcelona.cat (atenció especialitzada) i penyes@fcbarcelona.cat.

Consultes sobre l'afectació de la crisi del Covid-19 al FC Barcelona

També a través del web del Club es pot seguir tota l’actualitat del Club amb referència a la crisi sanitària que estem vivint i les seves conseqüències, i a l’espai d’atenció al soci continua funcionant el servei 'T’escoltem' per fer comentaris i suggeriments.

Davant la situació sanitària i amb l’objectiu de preservar i protegir la salut de les persones i el funcionament del sistema sanitari, el FC Barcelona va decidir tancar totes les seves instal·lacions al públic i pel que fa a l’Àrea Social, també van deixar de funcionar els serveis d’atenció presencial que s’efectuen normalment des de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) i l’Oficina d’Atenció a les Penyes.

Malgrat aquest tancament presencial, el Club considera prioritari poder mantenir l’atenció a través dels seus serveis telemàtics per donar resposta immediata a les consultes o dubtes sobre temes relacionats amb la crisi sanitària i la seva afectació en els diferents àmbits del Club.

Amb aquest servei, el Club informa als seus socis i seguidors sobre les mesures que s’han pres i que poden ser del seu interès, com el tancament de les instal·lacions, la suspensió de les competicions o l’ajornament d’aquelles activitats adreçades als socis que ja estaven programades.

A més, amb el funcionament d’aquest servei d’atenció telemàtica, i tenint en compte que el Barça té molts socis d’edat avançada, el Club pot fer també d’altaveu de la informació, i dels consells que van donant les autoritats sanitàries a tota la població. Cal recordar que, des del primer moment de la crisi sanitària, el FC Barcelona s’ha posat al servei de la societat per difondre la informació i les directrius donades per les autoritats sanitàries, a través d’una campanya de sensibilització i conscienciació.

Atenció als socis de més edat

Una altra de les tasques que s'està efectuant des de l'OAB és la de conectar telefònicament amb els senadors del Club i amb els socis més grans de 70 anys per conèixer el seu estat, les seves necessitats i animar-los en aquest període de crisi. Amb aquesta acció el Barça es preocupa especialment pels seus socis de més edat i si detecta un cas extrem de necessitat, voluntaris de la Creu Roja ajuden els socis, gràcies al programa 'T'Acompanyem a casa', en aspectes com la compra d'aliments o medicines, entre d'altres.

En els dos primers mesos de confinament, el personal de l'Oficina d'Atenció al Barcelonista havia efectuat un total de 17.612 trucades a un col·lectiu format per 9.000 persones, a qui després d'una primera trucada se'ls ha fet un seguiment i en molts casos s'ha tornat a contacar amb ells.

Més correus que trucades

En aquests moments, el servei d'atenció de l'OAB telemàtica que estan oferint els tècnics d’atenció del FC Barcelona de les diferents oficines a través de teletreball funciona perfectament i sense incidències. De fet, els socis, penyistes i aficionats tenen la mateixa experiència i nivell de resposta que si fossin atesos des del mateix Club.

Aquesta resposta està sent possible gràcies al fet que el FC Barcelona, seguint el seu Pla Estratègic 2015-2021, va apostar decididament per accelerar la transformació digital del Club i dotar-lo de les solucions i eines digitals necessàries per convertir-lo en una referència en aquest àmbit dins de la indústria de l’esport.

Cal tenir present que aquests canals d’informació tenen un elevat ús al llarg de la temporada. Aquest dies s'observa que s'ha reduït el nivell de trucades telefòniques rebudes, però, en canvi, s'ha duplicat el nombre de correus electrònics que s’atenen i responen normalment. 

En aquest període sense cap tipus d’activitat al Club, en els dos primers mesos de l'estat d'alarma l'Oficina d'Atenció al Barcelonista ha rebut i ha donat resposta a 20.382 correus electrònics, i ha atès un total de 3.807 trucades telefòniques

Els temes d’aquestes consultes giren principalment al voltant de la crisi sanitària i la seva afectació al Club, a qüestions relacionades amb la devolució dels imports d’entrades comprades amb anterioritat o aspectes relacionats amb el futur de les competicions dels diferents esports.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut