Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

Atesa la situació generada per la transmissió del coronavirus, el FC Barcelona ha assumit les recomanacions preventives de les autoritats sanitàries competents

Atesa la situació generada per la transmissió del coronavirus, i amb l’objectiu de preservar la protecció i integritat dels seus socis, penyistes, aficionats, esportistes, visitants i empleats, el FC Barcelona ha assumit les indicacions i les recomanacions preventives de les autoritats sanitàries competents

1) En conseqüència, durant com a mínim les dues properes setmanes, se celebraran a porta tancada tots els partits de competicions professionals, amateurs i formatives. El Club retornarà als compradors els imports de les entrades de tots aquells esdeveniments esportius afectats per aquesta mesura i al viatge a Mallorca per aquest cap de setmana adquirit a través de Barça Desplaçaments.

2) El Club també ha decidit cancel·lar el Torneig Barça Academy World Cup previst per celebrar a Barcelona durant aquesta Setmana Santa i ha suspès l’activitat a les Barça Academy de la Xina, el Japó, Dubai i Kuwait, així com esdeveniments d’alguns Barça Academy Clinics, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries locals.

3) També s’ha decidit cancel·lar els desplaçaments dels equips formatius a tornejos i partits amistosos previstos celebrar durant els mesos de març i abril.

4) L’Àrea Social també ha decidit suspendre les seves activitats relacionades amb la disputa dels partits del proper 22 de març al Camp Nou contra el Leganés, com són l’acció de Llotja Oberta a l’Estadi, la foto de nens i nenes amb el primer equip i l’acció Barça Herois que obsequia diferents joves socis que estrenen aquest any categoria infantil a sortir al terreny de joc agafats de la mà dels jugadors del Barça. Pel que fa a l’activitat de les penyes, s’ha ajornat la trobada d’Aragó, La Rioja i Navarra i el 25è aniversari de la PB d’Alcorisa, prevista pel dissabte 14 de març a Alcorisa (Terol), i també la trobada de Penyes d’Illes Balears prevista per dia 13, la nit abans de partit Mallorca-FC Barcelona.

5) També tindrà afectacions en els programes i activitats de la Fundació. S’ha ajornat el festival a Bekaa (Líban) amb motiu del Dia Internacional de la Dona, s’ha aturat el programa al Líban a les escoles, s’han ajornat diverses accions de Masia Solidària i el campus que s’havia de celebrar a Lloret conjuntament amb la Fundació Guitart i Fundació Villavecchia i les accions de visites de jugadors i del Robot Pol als hospitals.

6) La resta de l’activitat ordinària del Club es manté amb normalitat, tot i que s’ha demanat als empleats que extremin les mesures preventives d’higiene que ja es van comunicar en el seu moment durant la sessió informativa sobre el Coronavirus a càrrec de l’epidemiòloga Dra. Magda Campins i el responsable de salut laboral del FC Barcelona, Dr. Jaume Padrós. El Club també ha limitat als considerats imprescindibles els desplaçaments professionals.

El Club seguirà l’evolució d’aquesta emergència sanitària per preveure altres possibles afectacions internes i externes, lamenta les molèsties que aquestes accions puguin ocasionar i agraeix per avançat la comprensió, la predisposició i la col·laboració de tothom per afrontar aquesta situació excepcional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut