Culers Membership

Culers Membership

Himne i càntics del Barça

Himne oficial


L'himne oficial del nostre club. Descarrega-te'l i porta'l sempre amb tu. En ell s'explica molt bé la nostra manera de sentir el club, per això és tan important que el tinguis.

Himne a capella


Descarrega't l'himne del club, cantat a capella pels nostres aficionats a l'estadi. En els grans partits el nostre orgull culer es manifesta a través del nostre himne. Així sona el Camp Nou!

Himne interpretat per Joan Manel Serrat


Descarrega't l'himne del Barça interpretat per Joan Manel Serrat, un dels nostres cantants més prestigiosos i un autèntic barcelonista. Amb aquesta versió celebràvem el nostre centenari i volem que tinguis aquest document històric.

Lax 'n' Busto


No pots deixar de tenir la versió més rockera de l'himne del Barça. Descarrega't l'himne a ritme de guitarra elèctrica, interpretat per un dels grups catalans més populars: Lax’n’Busto.

Barça, Barça, Barça...


Aquest càntic és el "Bread and Butter" de la nostra afició al Camp Nou. És senzill i ha passat de generació en generació. Perquè quan el cantem, els nostres futbolistes saben que estem amb ells.

Barcelona alé, alé, alé


Senzill però poderós. De fàcil composició, és contagiós i per això quan els nostres fans el canten al el camp, dura moltíssim. Segur que no podràs parar de cantar-lo!

Alé alé, alé alé, Força Barcelona alé


Aquest és un dels nostres càntics que són com un mantra / una constant. Quan s'escolta al Camp Nou, amb el nostre equip jugant al màxim, sembla que tot encaixa en el seu lloc.

Ser del Barça és el millor que hi ha


Nosaltres sabem que és veritat i per això ho cantem. I és que ser del Barça és el millor que hi ha. Descarrega-t'ho i canta-ho amb orgull!

Blaugrana són els colors


Aquest és sens dubte un dels càntics preferits de l'afició. Allà on anem el cantem i cridem amb orgull quins són els nostres colors. Ho has de tenir!

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut