PRÈVIA | Olimpia Milà - Barça: Viatge a Itàlia amb molt bones sensacions

PRÈVIA | Olimpia Milà - Barça: Viatge a Itàlia amb molt bones sensacions

El conjunt blaugrana visitarà el Mediolanum Forum amb la reincorporació de Laprovittola a la plantilla

El Barça disputarà l'últim partit a domicili abans del retorn al Palau Blaugrana enfront de l'Olimpia Milà. Els blaugranes visitaran als italians aquest dijous (20.30 h, Movistar+) en el partit corresponent a la 23a jornada de l'Eurolliga. Els de Roger Grimau volen assentar-se a la segona posició i mantenir les bones sensacions posteriors a la victòria davant el Covirán Granada. El retorn a l'equip de Nicolás Laprovittola és la notícia positiva del quadre culer.

L'Emporio Armani s'enfrontarà al Barça, després d'haver perdut tres dels últims cinc partits en la màxima competició continental.

Grimau confia en un bon inici de partit

L'entrenador del primer equip ha destacat "que  sempre que han començat guanyant el primer i tercer quart, han sortit victoriosos del partit". En aquest sentit, fent referència a la derrota a Istanbul, ha volgut destacar també la dificultat que suposa per a tots els equips els desplaçaments a l'Eurolliga. "És força habitual en aquestes jornades. Per tant, és clau trencar com més aviat millor les baixades de nivell en aquest tipus d'enfrontaments", ha remarcat. 

Pel que fa al seu pròxim rival, l'entrenador barceloní ha manifestat el gran partit dels italians a l'anada on es van imposar per quatre punts als blaugranes al Palau. "Hem d'evitar que moguin molt la pilota i contindre els seus tirs", ha afirmat. Pel que fa a la gran referència del Milà i excapità del Barça, Nikola Mirotic, Grimau no sap si el montenegrí disputarà algun minut o no.

El retorn de Laprovittola és "important" per al conjunt i ja s'ha reincorporat a les dues sessions prèvies. "Té bones sessions i viatjarà amb nosaltres". Pel que fa als joves Kasparas Jakucionis i Dame Sarr, Grimau assegura "estar molt content i tenir molta estima amb el seu treball amb l'equip". Michael Caicedo, segons les paraules del tècnic de Barcelona, està a punt de fer la seva tornada amb el primer equip.

Jokubaitis: "Hem de fer una passa endavant quan juguem a fora"

El base lituà del Barça ha confessat que l'equip "va jugar malament en defensa" a Turquia. Per això, creu que és necessari "millorar els partits a domicili". Tot i això, ha volgut posar de manifest que l'equip ha tingut un gran rendiment als partits al Palau i "ara hem de fer una passa endavant a fora".

Respecte a l'Olimpia Milà, el '31' blaugrana sap de l'exigència del rival "amb grans armes com Shabazz Napier i altres retornats de lesió". També ha volgut destacar el retorn del seu company de posició, Laprovittola, "un dels millors jugadors de la competició i d'Europa", segons les paraules de Rokas.

Diumenge, retorn al Palau

Després de tres partits a domicili, el Barça tornarà aquest diumenge al Palau per a rebre el Zunder Palència (17.00 h, Movistar+). Els lleonesos arribaran al temple blaugrana últims a la classificació de la Lliga Endesa, en un partit corresponent a la vintena jornada de la competició. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut